-tre er to flere enn en-
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-06-22 09:01:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2022-06-22 09:02:26
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Zfc
  • Nikon Z 28mm 2.8
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1148467} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Åge M.
Vanskelig å se hva som er opp, ned, horisontalt og vertikalt. Men kanskje et vertikalt plexiglass? ... med tre diffuse personer bak? Hvor to av dem tydeligvis har nærkontakt, med den tredje litt utafor. Geometriske trekanter står jo fjellstøtt (konstruksjonslære), men om menneskelige trekanter kan en knapt si det samme. Sånn kan en drodle...
Jostein S.
Hei
Tankevandring dette her Øyvind
Noe de samles om! Eller diskuterer i fellesskap
Spennende i formen.
Intet A-4 akkurat, og det er jo spennende i seg selv
Knut Georg F.
Spennende utrykk. Ville vær frista til å kutte bunnen fra kanten over mutrene og ned.
Mvh Knut
Øyvind B.
Mange takk Åge, Jostein og Knut Georg!
Knut G: Ble litt usikker på ditt gode forslag utsnitt så det ble to nye.
Mvh Øyvind
Øyvind B.
Ok da kommenterer jeg Knut Georg sitt gode forslag V2 selv. Synes det var et godt forslag. De tre kommer mer i fokus da forgrunnen tar mindre plass i det totale utrykket.
Dessuten oppsto et stort interresant negativt rom fra de tre og videre opp mot hjørnet øverst til høyre. Som om det står en skikkelse der og overvåker hele seansen.
Hvis fantasien tillater små sidesprang.
Evelyn S.
Her liker jeg best originalen, der de tre tydelig er bak noe. Siden de tre er så utydelige, passer det bra at oppleves bak og litt ute av rekkevidde. Mulig fremste del tar litt stor plass, et kutt nederst på en til to cm blir mott forslag. Uansett, kreativt!
Avsluttet .
Originalen kommer best ut her da den viser omgivelser og man får et inntrykk av ditt ståsted for bildet. Et lite kutt nede som Evelyn viser til støtter jeg. I de andre versjonene så mister man dette og på en måte bildet, blir for tett på.
Knut Georg F.
Synes billedflaten blir overfylt med elementer som ikke «henger sammen». Forgrunnen/bunnen (mer enn 1/3) har en skarphet og eksponering med detaljer som fanger mye oppmerksomhet (som den ikke fortjener:-), mens hovedmotivet etter mitt syn burde være øvre del. Med et litt mindre kutt der du har med hele den vertikale flaten tror jeg gir et vel så godt utsnitt som mitt første forslag.
Mvh Knut
Øyvind B.
Takk Evelyn, Christer og Knut G. for gode betrakninger dette bildet. Krevende men og interresant å se forskjellige beskjæringer da motivet var vanskelig å velge et fornuftig utsnitt.
Synes Evelyn og Christer har et bra forslag da min første tanke var et skille, eller en sperring i front mot de tre slik at jeg blir stående som en betrakter.
Tror likevel at det blir en mellomting mellom Evelyn og Knut G. sitt siste forslag.
Prøvde formidle utenomskap som dessverre vi mennesker ofte påfører hverandre. To funker ofte bra men tre derimot…
Tusen takk for en fruktbar og lærerik dialog. Slik BK kan være på sitt beste.
Mvh Øyvind
Harald N.
Interessant bilete i ulike versjonar, takk for at du resgerer på dei ulike forsjaga som alle har noko for seg, men eg ,landar på originalen og delar Evelyn sin gode vurdering. Takk for at du er aktiv i sommarvarmen Øyvind,.
Mvh Harald
Øyvind B.
Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding Harald!
Satte veldig stor pris på den.
Mvh Øyvind
Ingvald Bright N.
Hei! Jeg liker v2 best. Du har så mye "" som ikke yter noe vesenlig i (org)forggrunnen. Du får en mye bedre tilpassning i v 2. og et spørsmålet . er vi alene her?
Gunnar F.
Jeg går for v3 som samsvarer best med tittelen!
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu