Macca 80
Tenk, så har'n runda han også. Evigunge Paul som jeg har fulgt tett via radio, lydbånd,singler, LP og kassettspillere og helt fram til CD, Youtube og Spotify. Fra Beatles og Wings og gjennom en lang rekke ulike soliprosjekt. Og opplevd helten live, første gang i 2004, nyforelska og med sjefen i kjempeform. Noen år seinere på Telenor arena med topp lyd og ny gjennomgang av musikkhistorie på aller øverste hylle.
Sjølsagt måtte det lages en tegning i dag..

RoarB/ 18.06.22

http://youtu.be/sdLNTRD8nds

Original foto : MJ KIM
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1148393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øyvind B.
Gratulerer Roar Brødsjø.
Men…
På Wikipedia finnes bilde av min store helt fra barns ben i en farge versjon nøyaktig lik din versjon.
Går for den versjonen via nett som en mer tilnærmet troverdig min opplevelse som barn eller nesten tenåring.
Gunnar F.
Flott tegning av en gammel mann - en som har levd lenge. Artig at fotograf og kritiker konkurrerer om oppmerksomheten og hyllesten.
Jeg har også vært ung en gang og mitt forhold til Paul ligger vesentlig i 60-årene med Beatles, og jeg sitter igjen med mange gode minner av en langhåret "ungdom", men dere var vel kanskje bare barn på den tiden?
Gratulerer med dagen!
Mvh Gunnar
Keshav N.
Stilig bilde, en gang var jeg medlem av Beatles fan club med Beatles plakater og fotgrafier med autografer på veggen.
mvh Keshav
Roar B.
Som 56 mod. kom jeg nok ikke inn i Beatles universet før rundt 67, 68. Men har hatt mere enn god tid til å forske i materialet seinere. Og blitt der.
Beatles perioden er og blir nok den mest interessante for min del. Ung, kreativ og nyskapende Paul, og med en stemme som nådde det helt store register. Og i tillegg, hadde Lennon ved sin side, som også kunne korrigere.
Dette har selvfølgelig ikke noe med bildekritikk å gjøre, ja, ikke bildet (tegningen) heller for den saks skyld. Men gjorde det allikevel, kanskje for å minne meg om det forgjengelige. At det meste vil forsvinne. Men at Beatlesmusikken er naturstridig og antagelig hever seg over slike lover..
Geir F.
Igjen en imponerende kulltegning av en musikalsk "bauta" som absolutt bør hylles.
Beatles var unike for sin tid, og er det fremdeles i dag. En skal imidlertid ikke glemme alle Paul McCartneys prosjekt i ettertid. Jeg tenker bl.a. på Paul og Linda McCartneys "Wings", og spesielt på "Wings at the Speed of Sound" som trolig mange ikke lenger kjenner til.
G
Roar B.
Warm and Beautiful

Sang av Wings

Roar B.

Rart hvordan musikk fremkaller minner. Hadde ..Speed and Sound på kassett (også) og kjørte Beware my Love på full guffe i min nyinnkjøpte Ford Escort 69 mod. Var vel det albumet der hvert medlem i bandet fikk bidra med hver sin leadvocal, deriblant Linda. Ingen Silly Love Songs akkurat , og en deilig avslutning, Warm and Beautiful...
Blir sikkert mye utenomprat dette. Men for meg, og jeg tror deg også, Geir, betyr musikk mye for kreativiteten og skapertrang som deretter gjenspeiles i fotografiske uttrykk. Nettopp fordi musikk berører. Og spiller på følelser..


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu