By'n oss
Observert gatelangs i Kaibakken, Kristiansund i dag
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-04-13 09:25:34
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2022-04-13 09:26:01
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2022-04-13 09:26:17
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2022-04-13 09:26:37
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2022-04-13 15:20:09
    Versjon #6
Utstyr
  • iPhone 11
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Hvis vi kaller det fliser så blir det litt mye på venstre side i forhold til høyre som har farge som skiller seg ut fra selve veggen. Øyet drar til venstre og det blir en form for ubalanse i selve motivet. Jeg ser på mobil for å nevne det. Kommer nok an på øyet som ser men personlig hadde jeg nok komponert det litt annerledes, hvis det er mulig. Eksponering, farger og skarphet ser bra og naturlig ut. Liker motivet.
Gunnar F.
Henger meg på Christer, men føyer til for egen regning : Du har vel hørt om "den polykrome byen" vår - litt gult var ikke å forakte i disse tider. God påske :-)
Mvh Gunnar
Agnar H.
Mange takk til Christer og Gunnar for konstruktive og polykrome kommentarer. Enig at det er noe ubalanse i selve motivet. Dette så ut til å være noen glassaktige saker nedfelt i gata. Noen var knust, noen murt igjen og andre ersattet med fliser. Et var bare et stort sort hull.

Versjon #2 er mobilbildet slik det var på gateplan. Så et par varianter med rotering og andre utsnitt. Og en kunstnerisk versjon #5 klar for Høstutstillingen :-)
Avsluttet .
V4 var ryddig og fin men også V5 falt i smak. Lykke til på utstilling.
Keshav N.
Flott serie, velger V5 pga fargene.
mvh Keshav
Roar K.
Ja, ofte kan det bli spennende og interessante bilder om man går tett på - enten man nå lar originalen være som den er eller leke litt med motivet som i V5 her.

Roar
Evelyn S.
Friskt og inspirerende motiv, enig at original er litt skeivt fordelt, men ville heller hatt en litt oppretning, helle bildet ørlite mer mot venstre. Foretrekker originalen fremfor de andre. Syns uansett at motivet er meget dekorativt.
Agnar H.
Takk og takk til Christer, Keshav, Roar og Evelyn for friske og inspirerende kommentarer. Har ordnet en versjon #6. Tror jeg tar med den til Høstutstillingen...
Keshav N.
Lykke til med høstutstillingen.
mvh Keshav
Jorunn V.
Her liker jeg best V4. Artig bilde, godt observert!
Fredrik N.
Fin serie der jeg under tvil havner på v5, et hestehode foran v6 og original.

Fredrik
Avsluttet .
V6 er vel originalen snudd men fungerer faktisk bedre fordi øyet går nedenfra og opp. Kan ikke helt forklare det, men det er nå sånn. Til utstilling hadde jeg nok plukket nr.5
Agnar H.
Takk til Keshav, Jorunn, Fredrik og Christer for hyggelige kommentarer. Jo, versjon #6 er original vridd 90 grader. Synes det ble mer balanse i motivet slik. Tyngden nederst og lettere oppover.
Avsluttet .
Det er helt sant det.
Gunnar F.
Dette var fornøyelig bildekritikk å lese i motsetning til den andre jeg tullet meg borti i går - her med en fotograf med humoristisk sans på besøk i den polykrome by'n oss - Norges fotohovedstad! Makan til suksess har du vel neppe hatt i Nordbyen og Molde - fortsatt god påske!
Mvh Gunnar
Agnar H.
Takk igjen til Christer og Gunnar. Skal en være med på Bildekritikken bør en stille med åpent sinn - og gjerne litt humor. Vil tro de fleste av oss er glade amatører. Da er innspill og konstruktiv kritikk på egne bilder helt essensielt her på Bildekritikken? Det er slikt en lærer av. Får nye tankebaner og ser andre muligheter. Og i beste fall; blir en bedre fotograf. Selvsagt må det være slik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu