Sveve høyt
Musikk og kunst er som oksygen for kreative tanker og idéer. Den forlengende arm som får meg til å sveve høyt..

http://youtu.be/xtr77xT6X74
Surrealisme,? Ja!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1144632} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anne-Kristin B.
Kreativt bilde. Spennende struktur. Ser ut som du har fått bra med oksygen i ditt himmelhøye svev.
Mvh Anne-Kristin
Jostein S.
Hei
Har du kommet så høyt!!
Øyvind B.
Ser mest en som er høy på seg selv…
Roar B.
Når en har blitt så gammel som meg er det deilig å kunne gi f.. både i jantelov og annet forstyrrende groms som bare er med og begrenser. Oppriktighet, det er det som teller.
Sangen og teksten går rett inn i en selvopplevd hendelse, nærmest til minste detalj.. og som jeg husker godt selv om det begynner å bli veeeldig mange år siden.
Trippel takk til dere foran !

Gunnar F.
Enig med Anne-Kristin så det er sagt, men dere kunstnere er jo litt mer spesiell enn oss vanlige dødelige. Jeg spilte av bare for nysgjerrighet - ukjent for meg denne karen - på alder med egne barn ( som setter meg på plass hvis jeg tar litt av :-) )
Men jeg kjenner igjen rusen - som sportsidiot og gammel idrettmann har jeg det litt på samme måten ved gode idrettsprestasjoner, både på TV og helst hvis jeg tilstede ved arrangementet. Du har kanskje hørt de banale ropene når KBK spiller hjemmekamp - "det er vi som er fra Kristiansund".
Litt digresjon dette Roar - jeg utfolder meg sikkert vel mye under bildekritikken da jeg ikke deltar på forumet. En liten ting til - det høyeste jeg kom var da jeg ble kretsmester i høyde i ung alder, før treningen med vekter tok av, og jeg endte opp som kaster - det var tider det :-)
Mvh Gunnar
SveinM M.
Helt enig med du! Liker musikklinken... :)
Roar B.
Sitter med en følelse at du, Gunnar, svevde adskillig høyere på friidrettsbanen enn det jeg gjorde. Mitt bidrag i høyde var ikke akkurat svevende, elle noe å
bli svimmel av. Men jeg var deltok, prøvde etter beste evne, kanskje det viktigste tross alt..
Takk for interessante betraktninger ! Ja, rus er et vidt begrep, ikke bare musikk og god vin..

Ps. Kunstner?? Nåvel, mer en som er nyskjerrig på livet, prøve ut nye idéer mens en ennå kan. For 'udødelig' det er jeg i hvertfall ikke, heldigvis...
Roar B.
Fint å høre, SveinM. Selv om jeg forlengst er i old boys og tilhører 60/70 talls musikken må en passe seg for ikke bli en dinosaur. Men være på søken etter nye uttrykk, spennende artister, som fortsatt lever :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu