Utkast til skoleoppgave, med meg selv som modell.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger627
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114401} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Stilig bilde!

Ville kanskje forsøkt å gjort noe med ørespissen, den virker littegrann blurry for meg, og står ikke i stil med resten av bildet som er veldig skarpt og fint.

-Torkel-
Avsluttet .

Bortsett fra øra og øya som gjerne kunne vært litt skarpere så var det temmelig bra gjennomført! stilig!

Stian
Johan K.

Meget godt utført! Men jeg lurer på hva det er du har gjort. Øret kunne forsåvidt vært gjort noe med. Den står ikke, som Torkel sier, i stil med resten av bildet.

Men, veldig stilig i alle fall.

Johan
Christoffer A.

Jeg synes det var sinnsykt stilig, og veldig bra utført. Hvordan liker du deg på Lofoten Folkehøyskole??

Chris
Frank K.

Kreativt stykke arbeid dette. Ser som Torkel noe forstyrrende ved øret. Bruk litt mer tid på dette. Går ut i fra at vannspruten er i fra hekkbølgen(?) på en båt. Her er det også noe som skurrer. Beveger meg på et litt ukjent område her, men hva om du hadde valgt bort det blåe i vannet før du gjorde de to lagene (hånden og spruten)halvt gjennomsiktlig? Slik det er nå, så har strukuren i vannet forsvunnet og hånden falmet. Den ønskede effekten er vel at begge elementene skal være kontraststerk og godt synlig..?
Magnus K.

Takk. Skal se om jeg får gjort noe med øret. Det ser veldig kunstig ut.

Bildet er satt sammen av fire forskjellige bilder. Utgangspunktet var meg med appelsinen mot den blå bakgrunnen. Deretter satte jeg ansiktet på appelsinen. Så kom vannet (som er helt riktig er tatt over rekka på en båt) og til slutt klærne, som er tatt fra et bilde av meg i helfigur utkledd i en striesekk eller hva det nå er (ikke spør). Vannet er lagt inn med screen som såkalt blending mode og jeg justerte kurven (direkte på bildet av vannet) slik at så mye som mulig av de mørke partiene i vannet ble svarte, da screen utelater de svarte områdene i et lag. La på litt motion blur på vannet ut mot kantene i et forsøk på å skape litt dybdeskarphet og bevegelse i bildet. Ser at jeg ikke har truffet helt riktig med vannet rundt handa og appelsinen, og skal prøve å fikse dette på et vis. Innimellom er det en del kurvejusteringslag og jeg bruker mye masker (mest for min egen del, slik at jeg ikke mister bildedata som en vil miste om en bruker viskelær e.l.).

Har det ganske så bra på skolen, Christoffer. Mye frihet til å gjøre hva man selv vil. Vil absolutt anbefale andre å søke hit. Vi har forresten besøk av Fredrik Ödman http://www.fredrikodman.com/ for tida, som er svært dyktig med Photoshop. Benytter meg kanskje ikke av hans kunnskaper så ofte som jeg burde, men..
Ina W.

sykt! men utrolig bra;) kule bilder du lager!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu