Høst
Fra Modalen i Nordhordland
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Brennvidde20.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1141450} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jorunn V.
Flott høstbilde med fine farger og snø på fjellene i Modalen - nydelig!
Svein V.
Vakkert, vakkert! Noko av det beste ved å bu i norden, er vekslinga mellom årstidene!
Olaf M.
Flott naturbilde i høstskrud
Olaf
Knut N.
Misunner deg alle de fine motivene :o)
Oddvar S.
Vakre høstfarger i et fint landskap (bortsett fra strandbreddene i det regulerte vannet) med gode kontraster til snødekkede fjell i bakgrunnen. På min skjerm kommer imidlertid de åpne feltene i lia på andre siden av vannet fram med litt for kraftige gul-brunfarger.
Avsluttet .
Poenget med slike bilder vil jeg tro er og vise hele landskapet på en best mulig måte i vakre høstfarger. I dette tilfelle klarer du forsåvidt det men jeg har litt problemer med den veldig røde busken som står mer eller mindre midt i bildet. Den synes jeg tar for mye oppmerksomhet og sperrer for det ellers fine landskapet rundt. Kanskje rygget litt og fått den mere ut på siden, vanskelig å si.. Litt enig med Oddvar vedrørende fargene i bakgrunn. Ellers har du et pent motiv, fint ståsted med fine fjell, snø og den lille elva oppe til høyre. Et pent stykke Norge som du har veldig mange av. Er busken noe av poenget så hadde jeg kanskje isolert den mere med mere uskarp bakgrunn. Alt i alt liker bildet godt men litt småtteri som trekker ned, hos meg.
Per L.
Mange takk for hyggelige og konstruktive kommentarer! Spesiell takk til Oddvar og Christer! Jeg har ingen problemer med å være enig i det dere påpeker. Det er slike kommentarer en lærer av! Per
Avsluttet .
Så bra du skriver det Per. Det gjør alt så mye lettere.
Roar K.
Lekre høstfarger både i forgrunn og bakgrunn her.
Men som du vet er jeg litt pirkete når det gjelder hjørner og kanter og følgelig litt kritisk til nedre høyre hjørnet her der jeg scrollet ned til den røde diagonalen gikk rent ut på nedre ramme.
Men fortsatt er det litt igjen der ut mot høyre så jeg ville tatt naturfotografens helligbrøde - kloner'n i bruk og rensa vekk resten.
Bar forslag enten du nå er enig eller uenig.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu