Høstflom
Bildet er tatt ved Drange i Farsund. Stativ og lang lukkertid.
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 28-85
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ og lang lukkertid.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1141401} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Keshav N.
Malerisk og vakkert.
mvh Keshav
Per L.
Veleksponert bilde med god komp og tiltalende, naturlige farger! Mvh Per
Agnar H.
Ikke alltid kombinasjonen lang lukkertid og rennende vann er vellykket, men her fungerer det fint. Vet ikke om du samtidig tok bilde med kort lukkertid. Kunne evt ordnet det som en versjon 2. Lett overskyet vær gir jevn, god belysning. De høstlige fargetonene går igjen både i vegetasjon og den utsatte bygningen som står ute i elva.
Olav Bjarte K.
Prisverdig at noen fortsatt gidder å dra på stativet! Bonus for dette viser seg i det delikate bildet du viser oss. Komposisjon og farger er M+, og den lille stripa fast grunn nederst i bildet synes jeg danner en pen forgrunn. (Som en digresjon kan jeg nevne at noen liker signaturer på digitale bilder, andre ikke. Et alternativ kan være å fargelegge denne mot bakgrunnen for på den måten å kamuflere den. Da vil den ikke dra så mye i blikket. ) Takk fir titten, inspirerende!
Mvh, - bj.
Olaf M.
Veleksponert malerisk motiv
Olaf
Jorunn V.
Et flott høstbilde av flommen og det fine, gamle huset! Det ser ut som det står litt utsatt til for vannmassene. Fine farger og god komp!
Roar K.
Flott med de bølgende bevegelsene.
Men jeg ville likevel hatt noe raskere lukkertid da det finnes flere "bomullsflekker" rundt om.

Roar
Sophus L.
Her fungerer det slørete vannet godt som kontrast til høstfargene. Antar lukkertiden er oppe i 2-3 sekunder her. God komposisjon.
mvh Sophus
Avsluttet .
Hej
Vattnet flyter fram i forsen i 3/4 takt som i en stilla vals.Mycket vackert och välkomponerat. Gratulerar
Lennart
Avsluttet .
Dette var virkelig fint. Her er utmerket komposisjon hvor elvens form er utnyttet meget godt, og lys og farger fungerer svært godt. Jeg er helt enig i valg av lang lukkertid. Det fører til at elvens dynamikk kommer klart frem samtidig som den vises slik vi faktisk ser den, som liv, strømmende med høy hastighet. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Sidsel T.
Tusen takk for så mange fine og interessante tilbakemeldinger på bildet mitt.
Mvh Sidsel
Knut O.
Bare en ting og si NYDELIG.
Stian K.
Virkelig et flott og vellykket bilde dette etter min mening. Komposisjonen sitter perfekt, og lukkertiden synes jeg er spot on i dette tilfellet. Jeg er veldig fan av slørete vann. Kunne vært artig og sett flere versjoner med forskjellige lukkertider, men som sagt syntes jeg dette funka :-)
Harald N.
Flott, godt komponert med fint levande vatnmvh Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu