Fredriksten festning
Det her var ett av mine aller første bilder med systemkamera,
Nikon D7100 og 18-105 fra ca 2013/14.
Senere D750 og nå Z7 II.

Litt mimrefoto i dag:)
Liker det godt.
Utstyr
  • Nikon D7100
  • N 18-105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1140041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Olav Bjarte K.
Høy mimrefaktor, jeg liker bildet godt jeg òg. Nattfotografering av opplyste motiver er både gøy og utfordrende. Spennende med de svake fargene som skinner gjennom. Inspirerende!
vh, - bj.
Harald N.
Eit bilete som fortjener å kome fram frå arkivet. Flott dette.
Mvh Harald
Bjørn Eirik B. H.
Flott nattbilde, med interessante elementer både i for-, midt- og bakgrunn. God beskjæring, med akkurat nok luft over festningen uten at treet til høyre må kuttes. Vet ikke om du har gjort så mye med fargene, eller om det er slik naturlig pga nattlysene, men liker den sepia-aktige fargetoningen her.

Synes bildet er godt eksponert, der detaljer kommer frem på en god måte både i høylys og skyggeområder - Lite utbrente områder, men synes spesielt lysene langs kaia tar for mye oppmerksomhet og til dels de på brua - så disse mener jeg det hadde vært fordelaktig å tone ned noe. Dette er jo vanskelig å få til på nattbilder uten å blende flere eksponeringer, da det er mye forskjellige lysstyrker tilstede som regel.

Jeg klarer ikke å bli helt enig med meg selv, men 70% av gangene jeg ser på bildet så føler jeg det heller et par grader ned mot høyre. Søyler og stolper etc er med på å bekrefte dette.

Avsluttet .
Hej
Utan tvekan, en väldigt bra bild. Fin komposition och perfekt exponering.
Mvh Lennart
Ronny S.
Mange takk for utfyllende tilbakemeldinger.
Emil C.
Godt eksponert natt foto!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu