Alabastermoskeen, Kairo
Bildet inngår i albumet Langs Nilen - Nilen, en av verdens viktigste vannveier; fascinerende, myteomspunnet og travel. Langs elva møtes alle slags mennesker, fra nubiske felukk-skippere via lokale klesvaskekoner, til turister på de mange flytende hotellene. Hektisk, men også i perioder et sted for stillhet og rekreasjon.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF Nikkor 28-105mm 3.5-4.5D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113998} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Nils B.
Hva annet kan jeg i enn at dette faller i smak her hos meg. Blir sittende å undre meg på hvorfor du ikke gikk bort til mannen med kosten å spurte pent om han ikke kunne ta en liten tur inn i skyggepartiet. Tenk deg en liten delikat grønn klatt der nede fremfor den bakerste søylen. Men for all del, bildet bra slik det fremstår her også.
mvh Nils
Avsluttet .
Veldig bra bilde!
Kunne kanskje ha hatt med litt mer av moskeen, dvs. tatt noen steg tilbake for å la den kostende bli litt mindre, litt mer ''fortapt'', liten og ydmyk.
Glasskulene ødelegger litt av den historiske stemningen, men uansett et meget fascinerende bilde.
Steinulf L.
Tett og fint utsnitt. Ser Nils's poeng med mannen i skyggen, men dette fungerer bra.
Stig S.
Takker!

Joda, ser at det kunne være mulig med ulike plasseringer av den grønnkledde. I Egypt er det imidlertid slik at det forventes betaling når en blir tatt bilde av, så fotografering blir fort dyrt hvis en ber folk om å ''posere''... Og så var jeg vel egentlig såre fornøyd med at karen befant seg i solen, det ga fine kontraster:-) Og så syntes jeg det var litt morsomt med skyggelua som var plassert i vinduet bak.

Enig vedr. glasskulene, Kjetil, men de var nå engang der, så det føltes ikke riktig å fjerne dem i etterkant...

--stig--
monica p.
Hallo Stig
Litt kjerringa mot strømmen her jeg, for jeg kan helt klart se for meg dette uten mannen, synes litt av ''storhetsfølelsen'' forsvinner med ham der.
Han tar også oppmerksomheta bort fra den fine bygningen som virkelig fortjener å få stå helt alene som motiv.
Vinkelen du har tatt bildet fra liker jeg.
Mvh Monica:o)
Bjørn H.
Nydelig bilde Stig ...

Mannen er et meget viktig element for meg her ...

Flott komposisjon ... Det grønne klede gjorde seg godt ...

God dag -

Bjørn ;¤
Stig S.
Takker, Monica & Bjørn!

Monica; føler nok det samme som Bjørn, at mannen er et viktig element. Ser absolutt poenget ditt mht. den storslåtte bygningen, men det blir liksom så tomt på slike bilder uten noe levende.... Godt vi har litt ulike oppfatninger.

Ser forøvrig ut som om jeg har satt bunnrekord i antall visninger (49 etter 1 1/2 døgn) - bildet var vel ikke SÅ ille ;-) Litt fascinerende å se hva en ''treffer'' med ifht. hva en tror på forhånd ;o|

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu