Grå og triste toner i disse klokkene der de henger - et symbol på aktiviteten og engasjementet her inne for tiden. Bare et lite sukk en søndags morgen - unødvendig å kommentere. Bildet er fra gammelt arkiv.
Utstyr
  • Canon EOS-1D Mark II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger57
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1139255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Keshav N.
Utrolig bra blomsterbilde til å vere svart hvitt. Greit å vite at det ikke bare er meg som er misfornøyd med foto.no om dagen.
mvh Keshav
Gunnar F.
Takk Keshav!
Du fortjener takk - bildet er tatt for mange år siden med blytungt kamera, brennvidden var 200mm og lukkertiden 1/30 sek.
Ha en fin dag!
Mvh Gunnar
Fredrik N.
Fint dette, Gunnar.
Naturbilder kan også gjøre seg godt i monokromt.
God søndag.
Mvh Fredrik
Avsluttet .
Når man åpner bildekritikken så kan man til en viss grad forutse hva som ligger her av bilder og hva som er skrevet av kommentarer under disse. Det er stort sett en repetisjon fra dagen føre. Ergo så blir dette lite inspirerende over tid og jeg tror de fleste går lei. Tror dette faller ganske naturlig, repetisjoner er vel ikke hva vi finner mest interessant. Så at bildekritikkens engasjement faller tror jeg har en naturlig årsak. Hadde det blitt publisert mindre bilder men med mere engasjerende innhold så hadde flere funnet dette interessant og engasjementet hadde økt. En vinn vinn situasjon for alle. Bildekritikken er en side som kunne ha fungert utmerket for både eldre og unge med inspirerende bilder og kommentarer, men dessverre gjør den ikke det pr. i dag. Mindre publiseringer pr. fotograf med mere ærlighet i kommentarfeltene tror jeg er et skritt i riktig retning. Vel dette var bare noen tanker jeg hadde før jeg skal ut på en liten fototur. Men bildet ditt er fint Gunnar med fine gråtoner, skarphet og med en fin stemning av tristhet.
Fredrik N.
Lite aktivitet her om dagen, det er jeg enig i.
Men hva er alternativene?
Får håpe det tar seg opp igjen utover høsten.
Jostein S.
Hei
En kan sukke over tingenes tilstand. Enig i det. Derfor gir jeg et lite forsøk
Revebjellene egner seg godt i sort/hvitt
Det lyse feltet der. Kan det være solen!
Gunnar F.
Beklager sen kommentar - jeg sa jo i utgangspunktet at kommentarer var unødvendig. Merker meg Christers om mer "ærlighet" i kommentarfeltet, noe jeg bifaller. Men jeg skjønner at det lønner seg dårlig her inne. Dagen begynte litt dårlig med sukk, ellers bra med tur i Folkeparken med noen snapshot fra mobilen og nå sen hjemkomst etter hyggelig lag. Vi får håpe på bedre klang i bjellene som Jostein er inne på.
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu