Brudeparet
Utstyr
  • SONY ILCE-7RM4
  • FE 85mm F1.4 GM
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1138154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut N.
Ville prøvd å dempe høylyset noe,,,og klonet vekk fingertuppene hans, også litt synd ikke hele kjolen ble med ;o)
Morten E.
Knut: Du fant overhodet ikke noe positivt altså? Bildet vil bli gått over. Må si når du bruker blunkefjes i en såkalt seriøs tilbakemelding så klarer iallefall ikke jeg å ta deg seriøst.
Arild T.
Enig med Knut her.
Du må tåle konstruktiv kritikk!


Arild
Morten E.
Arild: Joda, jeg er enig med fingertuppene og kjolen ble ikke helt med helt ut. MEN en kritikk må være nyansert positivt også mener jeg. Så da slenger jeg likegodt min egen tilbakemelding i retur når jeg blir irritert. Og det ble jeg nå.

Fingertuppene "så" jeg ikke så er rettet på. Takk for tilbakemeldingene.
Erik L.
Å gi kritikk til et brudefoto er som å spille av en fotballdømming i reprise. Mye skal være på plass når opptaket gjøres. Det er der og da som gjelder og det blir litt stress. Men øving gjør mester, selv for en rutinert kar som deg, så med litt kommentarer her, så tenker jeg at du får det enda litt bedre neste gang. Du er tøff som begir deg ut på brudepar. Det er skummelt, men gir et kick når det går bra.
Jeg synes bildet ble fint, Du har funnet en plass i skyggen og fått lyset godt til. Det er detaljer i den hvite kjolen, og det er heller ikke lett. Selv har jeg kuttet noen slep, men man lærer etterhvert.
Har du testet å bruke en blitz i mot når du har sånt lys? Det kan i noen tilfeller funke fint, men teknikken bør testes før neste brudepar. Lykke til videre.
mvh,. Erik
Morten E.
Erik: Ja man må jo prøve. Like mye nerver hver gang men verdt det. Jeg har ikke ordnet meg blitz enda. Vil iallefall ikke peise på med sånt på en brudeshoot uten å ha testet det ordentlig.

Man lærer, ja. Skulle ønske jeg tok meg den tiden og se over paret. Han hadde bla dratt opp dressarmene og det ble rynker overalt..så da må jeg gå over.

Synes resultatet ble greit til tross for alt. Selvfølgelig er det rom for forbedring. Begynner å få en bedre forståelse for lyset og hvordan det påvirker.

Dette er egentlig bare moro, slik jeg ser det. Liker å drive på med det. Og det virker som de ble fornøyde.

Takk for tilbakemeldingen!
Avsluttet .
Har tittet på bildet noen ganger og jeg synes det er fint. Veldig pent eksponert med flott lys og passe mettede farger samt bokeh. Synes også plasseringen av brudeparet er bra da det er fin avstand til treet og paret står imellom med grenene hengende litt ned på deres venstre side. Synes heller ikke posituren til paret er veldig feil da det virker naturlig og ikke for oppstilt som jeg heller ikke tror er bra. Brudekjolen kutter siden som du også er klar over. Skal være ærlig og si at jeg ser ikke hvordan det kunne vært gjort veldig mye bedre. En erfaren fotograf innen denne grenen hadde sikkert funnet noe, men jeg likte bildet fra mitt ståsted.
Morten E.
Christer: Takk for lang og god tilbakemelding. Jeg fant dette stedet kvelden før, visste det kom til å bli sterk sol og her ble det mer dempet. Jeg hadde nok fått flere gode bilder hadde jeg ikke vært så glad i stor blender..buketten fikk lide for det, ute av fokus på enkelte bilder. Men her ble det bra.

Jeg prøvde å få hele kjolen med men var ikke mer plass å gå på. Er mest av alt fornøyd med lyset og eksponeringen som jeg synes ble bra.

Noen småfeil ble det i forberedelsene, det skal jeg være obs på senere. Man blir aldri helt utlært, det er skummelt å tro.

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter jeg pris på. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu