Roar & Tine
Jeg synes egentlig bryllupsfotografering er litt spennende, fordi det skal en del til for ikke å gå i den kjedelige komerse fella, som de fleste vil ha før de har sett at det finnes noe annet... Men det er vanskelig! Derfor glad for kommentarer!
Utstyr
  • Eos 300 d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger473
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113641} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole Walter S.

Egentlig et koselig bilde, litt anerledes måte å fremstille paret på kanskje, men ikke dumt hvis man vil gjøre noe annet. Det jeg ikke helt liker er det litt harde lyset i håret til brudgommen, samtidig som de begge to er for mørke i ansiktet.

Mvh/Ole Walter Sundlo
www.sundlofoto.net
christin l.

Takk for komentar! Enig angående lyset. I full-versjon er de lysere i ansiktet, tror de blir mørkere når jeg forminsker bildet, ser i alle fall slik ut. Er ikke så god på slikt, prøvde å redigere det, men da ble bildet så lite at det ikke var vits i å legge det inn. Noe tips om hvorfor det ble slik og hva jeg ev. kan gjøre?
Christin
Geir Andre O.

Mitt tips til deg er å skaffe deg en diffusorskjerm fra feks Lastolite, disse fås i forskjellige størrelser og utførelser, har du en assisten kan du klare deg fint med en sirkulær variant med 120cm diameter, dette gir deg ett mer dempet og bløtt lys ved utendørsfotografering. Det finnes også varianter med aluminiumsramme, som kan settes på stativ og brukes i litt mer vær og vind og eventuelt uten assistent.

En reflektor (hvit, gull eller sølv) eller bruk av blits (gjerne med en liten softboks fra LuminiQuest eller lignende for å ikke få for hardt lys) vil kunne lette opp i skyggepartiene i ansikt osv.

Om du bruker Photoshop, så prøv å lag ett nytt lag (Ctrl + J) og velg Blendingmode Screen, da blir bildet lysere, juster Opacity til det ser bra ut, feks 50% og slå sammen lagene igjen. Mulig du får det litt lysere i ansiktene uten at det går utover resten av bildet da

Ellers er det ett godt bilde med en myk og fin stemning synes jeg, stå på, flink du!
Eli L.

Også en pent og stemningsfullt bilde. hun ser ut til å kose seg veldig, han ser derimot litt ettertenksom ut. ''hva har jeg gjort?'' liksom! Men det er jo bare morsomt, for sånn er det sikkert å gifte seg, alvor og glede, de følelsene er bra representert her. Synes ikke lyset er for hardt, bortsett fra en smule på hans hode. Kanskje du har økt kontrasten for mye forhold til orginalen? Pene skygger bak dem, men jeg ville nok ha kuttet bort en god del av trærne bak.
André Sahlman H.

Fin stemning i bildet.
Er litt enig i at det blir mye mørkt i bakgrunnen, og fremhevet paret mer ved en eventuell kutting ikke så mye over hans hode (i s/h).
Hadde bildet vært i farger, kan gressfagen virke nyanserende, og da vil jeg ikke ha gjort noe med det :)

Med November Hilsen
ASH
christin l.

Takk for at dere kommer med synspunkter!
Fra min side var det en helt bevisst mening å ha så mye trær og luft bak paret. Det gjør bildet til noe annet enn det tradisjonelle, som ville vært å kutte rett over parets hode. Det er også et fint bilde, men liker bedre å ha litt naturrom, og særlig den lyse flekken innerst. Den gir en dybde til bakgrunnen.
Christin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu