En rød Tesla ...
... er ikke akkurat noe jeg forbinder med Gamlebyen, eller - for den saks skyld - helst ingen biler - men de ER nå der når jeg egentlig skal fotografere kvelds-lyset på de høye flotte trærne der. - Det går an å trykke på F11 og få med seg hele høyden ... X-H1_21_05_28 GMLB 16-55mm
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR
  • Brennvidde22.7mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1135541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Olav Bjarte K.
Ikke så ofte jeg ser bilder i høydeformatet fra deg, men her er jeg enig, - de høye lindetrærne i lav kveldssol må få den plassen de har krav på. Gatelampa er en viktig ingrediens i komposisjonen, synes jeg. Sommerlig vakkert!
vh, - bj.
Keshav N.
Elegant gatebilde der den røde bilen setter prikken over ien.
mvh Keshav
Ruben M.
Sommerlig bra
Olaf M.
Flott gatebilde. Personlig ville jeg laget en versjon hvor bilen var klonet vekk. Den passer liksom ikke inn i det historiske bildet.
Mvh Olaf
Per L.
Gamle, mektige, friske trær mot ærverdig, gammel arkitektur badet i flott kveldslys gir et meget severdig bilde! Teslaen var nå der! Mvh Per
Roar K.
Kommer enda bedre fram om man også legger mot mørk bakgrunn på fullskjerm.

Roar
Walter S.
Takk til Olav Bjarte, Keshav, Ruben, Olaf, Per og Roar, for velmenende kommentar!
@ Olaf: Er full klar over at en bil - og spesielle en Tesla - ikke "passer inn" - men fristelsen til å fotografere trærne med kvelds-lyset var større enn aversjonen mot bilen. Men, å klone vekk denne overlater jeg til de som kan klone. Mine kunnskaper om det er ikke tilstrekkelig, og jeg er redd for (hvis jeg skal prøve meg) at det bare blir "møl" ... det er jo ikke bare den røde klumpen, men også skyggen den kaster, som må takles.

Mvh,
Walter
Emil C.
Fint sommerlys i dette bildet
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu