Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1134350} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir F.
Knalltøff manipulasjon. "Divergisme". "Go your own way".
G
Evelyn S.
Rått! Spennende, annerledes, kreativt, drømmende, lekkert!
Olaf M.
Fantasifullt uttrykk
Mvh Olaf
Keshav N.
Helt enig med de første her.
mvh Keshav
Jon S.
Får en følelse av at du spiller på (kun en antagelse) til og fra, forside og bakside, lys og mørke, åpent og lukket. Kanskje vannsøylene representerer denne slalåmkjøringen i livet, mellom hinder og muligheter? Mulig en forenkling av vannmengden, med kun søyler hadde intensivert den følelsen. Dersom din egen mening/oppfatning om bildet eller innhold er helt forskjellig fra min, kan du egentlig bare se helt bort fra min kommentar. Mvh Jon
Roar B.
Jon: Om din oppfatning skiller seg vesentlig fra slik fotografen har tenkt, hva gjør vel det? annet enn at du statuerer et sårt tiltrengt mangfold i kommentarfeltet. Og det er bra - i 'disse tider'.
K.E. Liker først og fremst intensjonen, det at du begir deg ut på reise med elementer langt bort fra det vi ellers opplever her på dotten, med gjentagende repriser, nesten blåkopier i temavalg. Bildet ditt, derimot, det taler til meg med alle sanser åpne. Utfordringer liker jeg. Og motstand. Denne varianten har begge deler. Bra !
Harald N.
Spanande bilete, Nye utfordringar i ei vanskleg tid.
Eint litt sårbart bilete. Likar det.
Mvh Harald
Jon S.
Roar B: Ser den og skjønner hva du mener. Handlet mest om mitt endringsforslag. Basert på at evt. fotograf har tenkt noe helt annet kan endringsforslag være skivebom. Min egen oppfattelse står derimot uendret inntil videre. Mvh Jon
Kari Elsa Ø.
Takk for alle tilbakemeldingene!! Jeg setter stor pris på når noen av dere gir uttrykk for hva dere ser i bilde. Gir en ettertanke for meg. Jeg vet ikke alltid hva jeg prøver å uttrykke når jeg jobber med bilde. Derfor synes jeg ofte det er vanskelig å gi bilde en tittel. Forståelsen av hva jeg har forsøkt å uttrykke, kan komme i etterkant av at jeg er ferdig med bilde. Det skjer også at andres opplevelse av bilde kan gi meg en wow følelse :) Jeg er glad når noen kan oppleve noen i bildene mine :)
Øyvind B.
Denne har jeg ikke fått med meg.
Jeg leser en sjelfull vandring i en ung kvinnes liv.
Fra å "snu ryggen" til det oppleste vedtatte vi foreldre ofte prøver å pådytte våre barn.
Noen år senere entrer hun igjen scenen.
Sterk, vakker og modig.
Rik på egne selvopplevde feil og mangler har hun lagd sitt eget jeg som gir henne styrke på livets til tider noe kroglete vei.
Flott bidrag!
Mvh Øyvind
Kari Elsa Ø.
Kjekt å høre hva du ser i bilde Øyvind Bjørnstad.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu