Har ikke data for blenderåpning og lukkertid.
Bildet inngår i albumet På jakt etter grunnformer -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1132296} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Elisabeth B.
stilig
Keshav N.
Stilig bilde med fine farger. Jeg har tatt et bilde tatt i India som har visse likheter. Legger det ut ved første anledning.
mvh Keshav
Knut N.
Annerledes dette Evelyn, jeg likte det ;o)
Avsluttet .
Det gleder meg at du er tilbake her igjen, Evelyn. Jeg må få tillate meg å si det. For første gang på lenge må jeg driste meg frem med en liten kommentar.

Dette er kreativt og elegant etter min smak, litt annerledes enn de bilder som dominerer Foto.no for tiden. Her er fine farger og -nyanser og utmerkede detaljer i det rustne metallet. Jeg oppfatter at den sirkulære åpningen i metallet, gjennom hvilken man kan skue ut på et eller annet som ikke er klart gjengitt, er fint plassert i bildeflaten. Bildet initierer en liten tankeflukt hos meg: Hva ser vi gjennom det runde hullet? Hva er på andre siden av muren? Er ikke det en nysgjerrighet vi alle kan føle fra tid til annen? Bra.

Vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Egentlig litt artig at ramma er skarp mens det i hølet er uskarpt da det ville vært normalt å forsøke å få det omvendt.
Tipper på skrå kameravinkel da venstre del ikke er 100% skarpt grunnet forskjellig avstand.
Mangel på exif kan jo tyde på at det er tatt med film?

Roar
Evelyn S.
Takker så mye for hyggelige kommentarer Elisabeth, Keshav, Knut og Kjell Øyvind! Og takk i lige måde Kjell Øyvind! Dine vennlige, utfyllende og velgjennomtenkte kommentarer savnes, og likedes dine bilder! Det er mye som savnes her på dotten etterhvert, og istedet for å klage valgte jeg å trekke meg tilbake og tenke igjennom hva jeg selv ønsker å bidra med, og hvordan jeg ønsker å utvikle meg som fotograf. Det er fort gjort å gå seg inn i vante mønstre, jeg merket selv at jeg ikke kom med noe nytt. All endring begynner hos en selv, er det noe som heter det? Begynner en å klage og bebreide andre kommer en ikke videre i egen utvikling. Selve bildet er ikke nytt, det ble tatt for noen år siden. Men representerer for meg det du beskriver Kjell Øyvind, derfor valgte jeg det som mitt første bilde etter å ha kommet tilbake fra pausen.
Evelyn S.
Takk for hyggelig kommentar også fra Roar! Neida bildet er tatt med kamera, før jeg hadde oppdaget at det finnes RAW, og er lagret uten noen data som jeg finner i allefall...DU er observang Roar, og jammen har du rett i at det ikke er like skarpt på begge sider.
Keshav N.
PS Velkommen tilbake til både deg og Kjell Øyvind
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu