Kjell
Kun et foto av en tegning jeg lagde i romjula inspirert av den flotte dokumentarserien på NRK om multikunstneren og mennesket Kjell Aukrust. En lysende beretning om et geni, samtidig et liv fylt med kontraster.
Avslutter derfor med noen enkle men dypsindige refleksjoner fra forfatteren selv - å'n  Ludvig. Kloke ord å legge seg på minne i ei fortsatt vanskelig og uoversiktlig tid.

*
Nei, Ludvig hadde slik en angst for alle disse u’ene, som menneskene satte foran ordene. Hvor ofte hørte og leste man ikke om uvennskap, utroskap og ufred. Fikk man bare denne bokstaven vekk, ville resten av ordet bli til bare glede.
*
Fritt etter omslagsbilde fra den nylig utgitte biografien om K.A.


Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger188
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1129547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
jon b.
Fantastisk flott tegning av Aukrust. Du er en dyktig tegner altså! Meget bra.
Jon
Jon S.
Tror at Kjell Aukrust er selveste summen av hva jeg selv ønsker å være. Dessverre er det få av denne størrelsen. Til gjengjeld er hans deleglede dypt husket og bevart. Flott hyllest Roar. En aning mørkere i hånd ved lillefinger, kanskje? Jeg vet, pirk. Mvh. Jon
Geir F.
Et fantastisk flott og karakteristisk portrett av Aukrust med et varmt og lunt blikk. Jeg er meget imponert over dine tegneferdigheter. Enig med Jon S vedrørende skyggeleggingen av hånden, men bevares, det er flisespikkeri. Flott tekst som matcher portrettet.
Geir
Harald N.
Flott teikna portrett av eit varmt menneske. Særlig dei gode augo er fint utført, ikkje lett det.
Aukrust har eg vore begeistra for frå Flåklypa tidene og framover. Alle kreative påfunn, men ikkje minst dei små vare teikningane av landskap og natur.
Godt nyttår Roar.
Harald
Geir K.
Skjelden noe inspirerer og imponerer meg mer en en skikkelig god blyanttegning.
Dette ble imponerende bra Roar. :-)

Geir
Geir B.
Utrolig flott portrett av Kjell Aukrust. Akkurat som vi minnes ham. Lun og trivelig, og med et glimt i øyet.

MVH

Geir
Anders S. H.
Nydeleg teikning der du får fram den lune gode Kjell - her er ikkje humoren langt vekke. Teikningen din får fram mina om Kjell slik vi kjenner han frå bøkene og ikkje minst teikningane hans. Eg var også så heldig at eg fekk ein tur på Aukrustsenteret med ein pensjonist som levande fortalde om Aukrust.
Helsing Anders S
Roar B.
Hei ! Som så mange andre har tida gått med til å følge det ufattelige dramaet som utspiller seg på TV skjermen. Og som til og med setter coronaen litt på vent.
Hjertelig takk folkens! Hyggelig at dere setter pris på denne Aukrust'n min som nok innleder en periode der tegne og maleraktivitet blir prioritert framfor foto.
Livet går jo så fort,
det begynner å haste
alt en så gjerne ville ha gjort.

Godt Nytt År, alle sammen !
Sven Erik F.
Imponerende tegning av en flott fyr! Mvh Sven
Roar B.
Ja, en slik fyr skal vanskelig gjøres å få igjen, der vi mer og mer støpes i samme form.
Mange takk, Sven Erik !
Avsluttet .
veldig vakker tegning :) du har full kontroll på gråtoneskalaen. Nydelige kontraster og uttrykk!!
Roar B.
Mange takk, Linn! Har et bilde av samtlige på "kontoret", Solan, Kjell å'n Ludvig. Påminner meg daglig at vi aldri må slutte å leke og fantasere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu