In The Middle Of Nowhere

Fra den 'Blå perioden'
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-12-07 11:45:44
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1128860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Harald N.
Dette kunne ha vore frå Vinje i dag. Fin grafisk verknad.
Mvh Harald
Roar B.
Nok meir stabiltitet i vinterveret på dine trakter enn her omkring lengre sør i fylket. Detta var forresten snøen som falt ein januardag for 3 år sia, og som skapte julekortstemning ei lita veke eller så. Her i ny og forbedra utgave (etter mi meining).
Viggo Strand K.
Oioi... dette var virkelig flott. Jeg innrømmer at jeg blir veldig imponert av dette og lurer på på hvordan du får det til- Et delikat naturbilde med skikkelig vinterstemning midt i dype skogen. Dette hører absolutt hjemme i klassen for veggpryd

Mvh Viggo
Emil C.
Fin bruka av Photoshop filter
Roar B.
Som Emil sier er dette resultat av et filter forsøk i Ps. Etter mye prøving og feiling har jeg etterhvert funnet en formel som forhåpentligvis bidrar til å skape nye uttrykk av "gammel vare" via forenkling og abstrahering. På den måten gi betrakter en litt annen tilnærming mer basert på følelser og undring enn det rent dokumentariske. Legger ved originalen for å sammenligne.
Artig om flere gir til kjenne synspunkter om nettopp dette, realisme kontra fiksjon. Går det egentlig noen grenser, lurer jeg på ?
Ragnar S.
Vinterbilde, med stemning !

Mvh Ragnar
Anne-Kristin B.
Synes absolutt at filterbilde er det fineste. Du har funnet en flott fiksjonsformel som jeg håper du bruker mer. Spennende.
Roar B.
Ragnar: Så langt har jeg måtte ty til arkivet for å finne bilder med snømotiver. Og det ser ut til å vedvare, med fem pluss og plaskregn :)
Anne - Kristin: Takk for inspirasjonen du gir !
Geir B.
Meget vellykket konvertering av foto til grafikk. Budskapet kommer mer tydelig frem i den enkle originalen i forhold til versjon #2. I filmens dager drev jeg litt med å konvertere farge-dias til S/H-grafikk uten gråtoner vha. høy-kontrast S/H film. Det ga en del fine resultater anvendt på fjellbilder. Skal se om jeg greier å få til noe lignende nå i den digitale tidsalder.

MVH

Geir
Roar B.
Fint å høre, Geir, at du liker versjonen der jeg forsøker å skape et mer distinkt uttrykk. Artig også det du nevner vedr. dias, har selv planer om noe lignende, ta fram kassettene fra 80,90 tall og se om det finnes noe der som er egna til utforsking ved hjelp av den nye digitale tidsalder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu