Dagens utsikt med litt snø på toppene
Bildet inngår i albumet Utsikten fra Ganga dham - Utsikten fra huset i Mussoorie i Himalaya. er en utsikt som forandrer seg hele tiden fra en grå vegg til et klart fjelllandskap. Noen dager kan vi se de hvite toppene til de høyeste fjellene i horisonten. Tar gjerne mot tips hvordan få gode bilder av slike topper langt borte.
Utstyr
  • Nikon D750
  • 24.0-120.0 mm f/4.0
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1128056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Dette landskapet er storslagent, vakkert og imponerende, og det er fint gjengitt her med god komposisjon og fine detaljer. Bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Litt av ein utsikt; storslagent med fjell og dalar bakover. Skarpt med gode fargar. Interessant med spot etter menneskeleg aktivitet overalt.
Mvh Harald
Emil C.
Flotte malesteiske fjell og fine skyer!!
Geir B.
Hei Keshav,

Flott bilde av et mektig landskap. Jeg liker godt det rødbrune terrenget i forgrunnen.
Hvordan få gode bilder av topper langt borte: Polafilter. Et slikt filter kan"trenge gjennom" dis. Mye av lyset som reflekteres og spres fra partiklene i dis er polarisert. Med et polafilter fjerner du dermed mye av dette uønskete lyset.

MVH

Geir
Gunnar F.
Polarisasjonsfiltre reduserer dis i fjellandskap som skyldes refleksjoner fra støvpartikler, som Geir nevner. Dette er mest effektivt ved sidelys. Filteret roteres til refleksene er minimale. Jeg anbefaler sirkulært polafilter.
Mektig fjellandskap du viser her med innslag av bebyggelse nede til venstre. Godt komponert!
Mvh Gunnar
Bjørn Eirik B. H.
Skarpt og storslagent landskapsbilde. Flott natur. Litt støv på linsa enkelte plasser (?), men helheten i bildet synes jeg gjør det neglisjerbart.
Ragnar S.
Mektig landskap du våkner opp til.
Rene, fine farger.

Mvh Ragnar
Hans Rich. A.
Der ingen skulle tro... Og så de heftige og flotte fjellfargene.
Mvh Hans Richard
Geir F.
Nydelig landskap, Keshav. Magiske farger og lys på fjellene i forgrunnen. Synes du har valgt et godt utsnitt/ en god komposisjon. Noe kornet lay-out som gjerne skulle vært mindre uttalt, spesielt på himmelen. Ellers gjør det ikke så mye. Filter som nevnt av Geir og Gunnar. Ellers en del støv på brikken, -en rens rundt hjørnet? Det hadde også vært artig med et tilsvarende bilde der du fokuserte på den lille, spektakulære landsbyen. Interessant bilde, Keshav.
Geir
Arild T.
Veldig god eksponering av dette storslåtte fjellmassivet med gode farger og strukturer! Blåtonene fra fjellet og himmelen i bakkant skaper en god kontrast til det rødlige i forkant. Har det blitt utvinnet jernmalm fra disse fjellene?

Arild
Jan Inge K.
Mektig natur! Dersom de vannrette linjene man kan skimte i fjellsidene er veier så må jeg si at jeg kanskje ikke er så misfornøyd med våre nordnorske veier som jeg trodde...:-)
Roar K.
Flott med de røde fjellene foran og de mørke med snøflekker bak.
Utover det er vel det meste sagt.

Roar
Avsluttet .
Vakkert, flotte farger i dette fantastiske fjell-landskapet!
Keshav N.
Hjertelig takk for mange gode tilbakemeldinger om mitt bilde fra Kjell Øyvind, Harald, Emil, Geir B, Gunnar, Bjørn Eirik, Ragnar, Hans Richard, Geir F, Arild, Jan Inge, Roar, Evelyn,
Kameraet var til service og rensing ca 2 uker siden betalte 5000 rupi ( ca 700 kr) for det så neste service blir i Mumbai, Vi har vært i Mussoorie siden mars og lever veldig forsiktig for ikke å bli smittet av covid.
mvh Keshav
Jostein S.
Hei
Spennende landskap
Noe mektig over naturen her
Keshav N.
Takk Jostein.
mvh Kesahv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu