Bare i drømmene
Tja, ka skal man si. Leker enda med arkivbilder men æ regner med å få kamra i løpet av uka. Har iallefall fått bekreftelse på at det e sendt. Endelig..!!! Kanskje noen nye bilder fra mæ igjen.
Bilde e tatt i et lite fossefall i paddeby elva. Har jo som de fleste ser lekt litt med det i photoshop i etterkant. Synes det omsider ble litt fint å se på. Håper det hær blir det siste akrivbildet på en god stund. Kanskje det blir ferskt matriell fra mæ nærmere helga. Håper bildet faller i smak..

MVH Kay:-)
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron 28-75mm XR DI F/2.8
  • Brennvidde28 (44)mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/2s
  • Nei
  • Annet- Stativ
    - Fjernutløser
    - ISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger820
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (40)
Inger Lene H.
Komposisjonen og sløringen i fossen syns jeg var fin. Softingen rundt er jeg derimot mer usikker på... ;)

-il
Kay R.
Takker for kommentar Inger Lene..
Har bare lekt litt med bildet i photoshop for å skape en litt drømmende effekt. Synes bildet ble litt for kjedelig som det var. Tittelen på bildet sier vel det meste om softingen rundt. Fint det falt i smak..

MVH Kay:-)
Vegard L.
Ja her kan man drømme seg vekk. Jeg har aldri brukt softing, men det gir en drømmende effekt på dette bildet, slik at bildetittelen stemmer bra. Et severdig bilde. Lykke til med nykameraet når det kommer.
Mvh Vegard
Marius F.
Herlig fossefall og nok et flott bildet av deg Kay. Meget bra eksponert. Utsnittet ville jeg ikke ha forandret noe med. Det sitter der det skal etter min mening. Ville kanskje ikke ha bluret øvre venstre del av bildet så mye.

-Marius
Camran K.
utrolig vakkert, skarpt og fint, før jeg så titlen så gikk jeg i drømmeland for å si det sånt(tittlen er perfekt), men det eneste som plager er de grønne buskene overst til venstre de på høyre siden er jeg ganske usikert på! men ellers helt konge!

MVH camran k.v
Bjørn H.
Heisan ..

Drømmende vakkert ....

Syns PS leken funka meget godt ....

Nydelig komp ...

Skjønner at ventetiden på nytt kamera kan bli lang, men .... da blir nok forelskelsen større ved første møte da vel ... hehe .-..

Bjørn ;¤
Knut L.
Hei.
Tittel og bildet passer utmerket.
Meget stemningsfullt - drømmende.
Teknisk utførelse kan jeg ikke finne noe å utsette på.
Fint bilde.

mvh
Knut
Tom R.
Hei Kay, æ trur du har gjort en bedre jobb bak kameraet enn du har gjort i ps. Ikke det at du har gjort noe dårlig jobb i ps. Passe lang lukkertid som får frem det fine sløret i vannet. Komposisjonsmessig fungerer dette fint. Er litt usikker på det grønne oppe til h, tar litt av oppmerksomheten fra det fine vannefallet. Likte at steinene kom så fint frem med fine farger. Alt i alt et godt bilde, selv om ps hjalp deg litt;)

Tom:)
Rolf J.
Hallo Kay.
Vakkert, knivskarpt fjell og sløret vann, tittel passer godt til bilde. Liker komposisjonen med vannet i en fin bue gjennom bildet. Håper at du får de nye lekene dine snart.
Rolf
Nils B.
Fortsett leken du. For meg blir det litt i meste laget men uansett så er bidet severdig og greit.
mvh Nils
Janne L.
Jeg var spent når jeg åpnet siden din nå. Men ble skuffet. Synest vi har ventet lenge på kamera ditt nå :-( Vet ikke hvorfor jeg sutrer, for du har jo mangen godbiter i arkivet ser jeg.
Fin sløring på fossen. Jeg likte softingen rundt. Det gjorde at det ble en ''drømmetilværelse.'' Det grønne buskene oppe gav bilde et friskt utreende.
Janne
Venche J.
Fin sløring på vannet Kai.
Minner meg litt om er bilde jeg så for mange år siden og aldri har glemt. Jeg savner faktisk skarphet i terrenget rundt fossefallet. Dog - det er fint.

Wenche.
Einar Y.
Hei Kai!
Først;takk for kommentar på mitt siste skudd innen Moskusliv...
Når det gjelder det siste bildet ditt så synes jeg det er et greit utgangspunkt,men softingen blir ''litt for soft'',for tydelig softet på en måte?
Ellers så hadde det jo selvfølgelig gjort seg med litt realt gul/orange/rosa solnedgangslys i skinnet fra de våte steinene,men kanskje neste gang?
Godt utsnitt.
E.
Avsluttet .
Hei Kay
Dette ble meget bra..............softingen også. Jeg kan ikke si mye annet enn at dette ble råbra.

MvhJRH
Inger-Lise S.
Meget vakkert! Lekker efekt på vannet. Flott motiv,flott komposisjon.

mvh Inger-Lise
monica p.
Hallo Kay
Slenger meg på alle godordene her, flott bilde
Likte det grønne øverst, det er med på å skape litt farge i tilværelsen her.
Bra.
PS!! Kameraet kommer på Onsdag:o))
Mvh Monica:o)
Ina W.
ja, det ble kjempefint. Likte at det var uskarpt i kantene. synes også at det grønne frisket opp bildet ditt.
mvh Ina:)
Erlend J.
er vel ikke akkurat vill av begeistring over dette bildet. jeg synes slike effekter skjeldent blir veldig vellykket, men vi er alle heldigvis utstyrt med forskjellig smak. så ikke toppkarakter fra meg denne gangen. ser frem til å se de første bildene med nykameraet.

Erlend.
Kay R.
Hei alle sammen å takk for kommentarer...

Ser at flertallet liker bildet veldig godt, mens andre igjen ikke faller helt for effekten. Forskjellig smak e jo bare flott. Glad for alle meninger.

Vanligvis legger æ jo ikke ut slike bilder. Har som nevt bare lekt mæ litt i photoshop p.g.a. mangel på kamera. Hadde satt som utgangspunkt at æ skulle lage et soft-drømmende bildet som var rolig å behagelig å se på. Mener sjøl at det gikk greit. E ikke så glad i sette effekter på bilder, men æ synes det kledde dette motivet. Dessuten var terenget rundt bilde mer forstyrrende i orginalen. Det e jo også litt artig å legge ut noe man vanligvis ikke gjør. Nu e jo tross alt kameraet mitt rett rundt hjørnet, så det blir nok ikke satt på heftige effekter i kommende bilder.
Ha en fin kveld alle sammen...

MVH Kay:-)
Stine J.
Syns dette ble flott jeg. Fin og drømmende effekt. :-)
mvh Stine
Kurt S.
Hei.
Softeffekten ble kjempestilig.
Flott å se på hvordan vannet liksom kommer i terasser nedover.
Et behagelig syn for øyet -:)
mvh Kurt
Christian P.
Du mestrer effektene i ps, men bildet er også meget fint. Passe lyst - et nydelig motiv. Hører nesten lyden når jeg ser på bildet - drømmer meg vekk.
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Kay....

dette her var drømmende vakkert ;-)

et akkurat passe bildeutsnitt ,
meget severdig ;-)

Mvh Inger Anne
Bjarne B.
Hei Kay, ser at du har mange fine fossebilder, dette føyer seg fint inn i rekken, eg syns du fått mye ut av så lite som et enkelt, stillferdig fossefall. Komposisjonen er fin med steinene sitt trappemønster og fossen som går i ein liten sving. Dessuten en liten hentydning om at det er meir utenfor bilderuten med den lille fossen til venstre. Dette er noe eg fikk lyst til å prøve selv.
Ha ein fin kveld.

Mvh Bjarne.
Steinulf L.
Fin komp,men overdreven softing.
Marit E.
Litt i overkant softly, men liker godt komposisjonen med fossen i trappetrinn nedover.

Marit
Jonny E.
God dagen Kay

Fossen går rett inn hos meg,
meget bra gjennomført arbeid da du tok dette bildet,
fint med den lille som kommer inn fra venstre, også steinen e viktig,
men så va det softinga da.....hmmm
Overgangen midt på til venstre ved steinen blir for markant og brå,
har det ikke vært for det så kunne eg godt kjøpt dette ;o)

Ha en god dag

. JonnyE
Kjetil S.
Hei Kay.

Du har fått til en drømme effekt og det passer jo tittelen, men jeg syns overgangen fra softet til ikke softet område er altfor hard. Betyr ikke det å drømme vann graviditet eller noe slikt?? :)
Du sier jo selv at du har lekt deg og da vil du jo ha det slik og det fungere bra, bortsett fra det jeg mener er for kontante overganger.

Når det er sagt så må jeg nå tilføye at etter det jeg kan se så er fokusen bra over hele planet og tror dette bildet hatt stått meget godt på egne ben uten softing.


Ha en fin dag.

K :-)
Avsluttet .
Softing er akkurat på grensen, syns jeg. Ellers bra komponert og eksponert!

Hilsen Jørg
Kristian S.
Konge. Kunne kanskje hatt litt mindre softing.

KES
Odd Eirik S.
Artig å leke seg. Med et så bra utgangspunkt så er det nesten vanskeligere enn om det hadde vært litt frynsete i kantene. Synes bluringen ga en fin ramme rundt dette. Kanskje litt uheldig overgang på venstresiden. Men ikke direkte plagsomt. Ellers et nydelig bilde med fin sløring i vannet.

Du har jo noe å glede deg til. Har nettop lest en ganske fersk review på D20 og det er jo imponerende lesning. Blir rent misunnelig. Det som vel gjør knockout på de fleste andre er slik jeg ser det fravær av støy opp til og med ISO-800 og nesten ikke verdt å nevne ved ISO-1600. Utrolig.
8MP og 5 bilder i serie er ikke å forakte det heller. Ellers mange fine finesser som er nytte for den kreative. Uansett så er jo bildekvalitet nesten det viktigste. Håper du slipper å vente stort mer.

mvh
OddES

Jan-Eilert P.
Pent! Syns ps-arbeidet var bra her Kay.

JEP
Roger K.
Hei Kay,
Denne likte jeg godt. Flott slør og likte spessielt godt at du fikk med retningsforandringen i elva og utløpet til en stikkelv. Flott levert igjen fra deg.

mvh RK
Stig B.
Fin elv, bra med flere retninger. Bra ''lekt'' i ps. Jeg har ikke fått til noe elvebilde selv ennå, må vel prøve det en gang.

Fint og ''bløtt'' bilde, i dobbelt forstand.

Håper du får kameraet ditt snart :-)

Mvh Stig
Asbjørn M.
Hei Kay!
Behagelig høykantbilde dette.
God eksponering, komp og vellykka softing.
Mvh Asbjørn
Avsluttet .
Flott bilde. Fin sløring av vannet, og passende med litt softeffekt. Det eneste som irriterer meg litt er at den nærmeste steinen på høgre side ser litt unaturlig ut.
Venter på kamera du å? Mitt ankommer i morra, gleder meg=) Ventetiden har vært laaang.
Rune S.
Hei Kay!

Har egentlig ikke helt sansen for slike slørete vannfall, men her synes jeg det er fint. Det passer også godt med tittelen.

Ha en strålende aften :-)

Rune S.
Kristoffer R.
Hei,

Sløringen av vannet funker veldig bra -- dette har du teken på. Men for meg blir bildet veldig forstyrret av blurringen rundt -- det trekker vekk alt for mye oppmerksomhet og ser ikke voldsomt naturlig ut. Ville foretrukket litt for tydelige grener i stedet.
Håvard M.
Hei Kay
Det er et veldig fint bilde dette, veldig fin lukkertid på dette bilde, det ser ut som det er et hulerom under fossen.

mvh Håvard.
Heidi Ulrikke D.
Bærre i drømman å vel så d!
Ante ikke at d i d heile tatt kunne eksistere en så pærfækt litn(kanskje?) foss på denna jord?
Kanskje litt mye softing øverst,
spesielt nært kantn dær fossn bynne,
d ser litt ut som om den par blitt putta oppå et anna bilde.
Men ellers e d flott,
d her å!

Hjedi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu