Skovtårnet
OPLEVELSEN
Camp Adventures Skovtårn er en unik naturoplevelse, der ikke findes andre steder i Skandinavien. Med de arkitektoniske greb og udviklingen af oplevelsen, er naturen iscenesat til at give nye perspektiver, forståelse og læring om naturen. Fra skovbunden til trækronerne kan træerne studeres og opleves helt tæt på og i øjenhøjde.

Skovtårnets øverste platform når 135 meter over havets overflade, og er det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Fra toppen kan man se mere end 25 km ud over den smukke Sydsjællandske natur. Kigger man nordpå, vil man i klart vejr kunne se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline herunder bl.a. Bella Sky og Ørsted Værket.

Camp Adventure er placeret tæt på Sjællands højeste punkt Kobanke og terrænet er generelt kuperet og afvekslende mellem marker, sammenhængende skovområder og mindre landsbyer. Landskabet bærer præg af de mange herregårde der ligger i området, der har sat deres synlige spor ved både at dyrke markerne, have skovbrug og være historiske kulturbærere. Skovtårnet indskriver sig således i en lang kulturhistorisk udvikling i både at forvalte og formidle naturen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-09-11 08:29:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-09-11 08:29:52
    Versjon #3
Utstyr
  • SONY SLT-A58
  • -
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1125351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per L.
Når man ikke har fjell må man bygge et selv! Imponerende byggverk med flott utsikt. Godt arbeid både fra arkitekt og fotograf! Mvh Per
susanne j.
Hej Per ja desværre har vi ikke de store fjelde at gøre godt med her i landet..men så har vi så meget andet :-) tak for din hyggelig kommentar Mvh Suss
Knut N.
Det er nok et flott byggverk! Fint dokumentert :o)
Jostein S.
Hei!
SPEKTAKULÆRT
Dette var fint å beskue
Må være litt av en opplevelse å være med på dette
Synes originalen kom veldig godt ut
Roar K.
Reine hjemmebrenningsapparatet dette jo.
V1 minner om kopperrøret dampen går gjennom for å avkjøles og legge igjen fusel i minst et galss, helts to før det kommer ut som rein sprit.
Dette tårnet tusenvis av ganger større enn det, men ser jo ikke slik ut på bildet.
Her snupper jeg V1 og V3.

Roar
Hans Rich. A.
Et spennende og fascinerende byggverk. Liker godt både originalen og V3.
Mvh Hans Richard
Geir B.
Hei Susanne,

Takk for at du deler denne interessante konstruksjonen med oss. Et flott byggverk.
Av dine tre bilder synes jeg originalen er det beste med tanke på komposisjon og utsnitt.
Originalen får tankene over på M.C. Escher sitt bilde der folk vandrer i trapper, selv om det ikke er noe synsbedrag her.

MVH

Geir
susanne j.
Tårnet er bygget op så det også er muligt at være kørestolsbruger..Man føler slet ikke at man gå op ad..meget spændende og interessant besøg værd..Koster 150 kr plus parkering på 50 kr mener jeg det var. danske kr :-) Er blevet meget kendt tårn med mange besøgende . Takker mange gange for alle kommentarene hyggeligt at I gad kikke forbi..måske I får set det i virkeligheden en skønne dag :-)
Arild T.
Et fascinerende bilde!


Arild
Ragnar S.
Spennende bilder med dertil informativ tekst. Må nok ta meg en tur dit når coronatiden er over (og kronekursen er bedre sett med norske øyne)

Mvh Ragnar
Egon Ø.
En meget flot serie du her viser af skovtårnet, ledsaget af en spændende beskrivelse. Det må jeg over og se, når vi får mere normale tilstande her i landet.
Godt nytår! Og pas godt på hinanden :-)
Hilsen Egon.
susanne j.
Hej Egon ja det er et besøg værd..at se dette smukke tårn.Godt nytår til dig også :-) mvh Susanne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu