Ei hand å holde i
Utstyr
 • Olympus E-M1 Mark II
 • Olympus 60mm makro
 • Brennvidde60mm
 • Blenderf/5.6
 • Lukker1/100s
 • Nei
 • Annet320 ISO. Fokusstabling.
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriNatur
 • Lastet opp
 • Visninger94
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1125022} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Flotte farger, godt observert motiv, lekkert! Våger meg på å foreslå et ørlite kutt i bånn, slik at linjen på venstre side går ut på nedre linje, slik antagelig Roar K ville foreslått.
Geir K.
Imponerende fokusstabling igjen.
Skarpt som kniven og flotte farger. Den duse og fine bakgrunnen gir all oppmerksomheten til bladet.
Rart hvordan et enkelt og halvt oppspist blad kan bli så dekorativt på et foto.

Geir
Avsluttet .
Elegant makrobilde med imponerende skarphet og detaljer. Spesielt fin komposisjon og vinkling. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar B.
Når slike type bilder også har en historie i seg, da blir alt så mye mer interessant. Som her med denne fuglen som strekker seg så lang den er etter føde.
Når det gjelder kuttforslaget som Evelyn nevner.. så har jeg egentlig aldri forstått hvorfor slike diagonallinjer ikke bør ende i / eller gå ut fra hjørnepunkter. Er det noe "regler" i tema 'komposisjon' som har gått meg hus forbi ?
Per L.
Her må en bladetende larve med kunstneriske evner ha vært på ferde. Fotografen har presentert kunsten på en fortreffelig måte! Skarphet, komp og farger er godt ivaretatt! Mvh Per
Inge S.
Detaljerikt så det holder med sterke fine farger.
Keshav N.
Helt enig med Evelyn her.
mvh Keshav
Avsluttet .
Til Roar B: De som har peiling på det får svare deg, for jeg vet ikke om noen sånn regel. Forslaget mitt er ikke begrunnet i annet enn at jeg syns det ble rene slik. Holder ikke det?
Avsluttet .
Roar B: Renere skulle det stå. Forøvrig er det uhyre sjelden jeg foreslår forbedring på andres bilder, grunnet min manglende kompetanse. Når jeg først våger meg på et foriktig forslag ville jeg sette pris om du ikke lager en diskusjon ut av forslaget mitt her, men heller tar det til forumsidene. Det er er tross alt Bjørnas bilde som skal kommenteres her.
Roar B.
Evelyn, at jeg nevner dette med diagonaler og skjæringspunkt har ikke spesifikt med ditt forslag å gjøre. Snare en generell betraktning da jeg ser at andre her inne også hevder det samme som deg.
M.a.o ingen kritikk av din kommentar, som jeg nok føler du mer enn antyder i siste innlegg.
Utover det er vi tydeligvis enige begge to om at dette er et godt bilde. Der jeg spesielt har nevnt 'fortellingen' som en interessant og viktig X- faktor.

Hans Rich. A.
Jeg var inne på samme tanke som Roar B. (Også før jeg så hans kommentar). En fugl som mates. Dekorativt i fine høstfarger óg.
Mvh Hans Richard
Harald N.
Lekkert.
Mvh Harald
Bjørnar P.
Morsomt at folk ser ulike ting i samme bilde. Spesielt delen oppe til venstre ser ut til å trigge fantasien. Noen så en fugl, jeg så ei utstrakt hånd, noen av mine kolleger så ei høne der hodet var vendt mot bildekanten. Selv syntes jeg "høna" lignet mest på en kenguru... Noen fant også diverse ansikter i bladet forøvrig.
Arild T.
Perfekt, dette, ikke mer å si om den saken!


Arild
Bjørnar P.
Takker for alle tilbakemeldinger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu