"On the Edge"
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikon AF-S Nikkor 200-500mm f/5,6E ED VR
  • Brennvidde500.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1124887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Åge M.
Ved første øyekast dekorativt. Deretter blir nysgjerrigheten pirret. Hva er "teknikken" bak dette? Annerledes og besnærende, og ganske så forskjellig fra de vanlige "prospektkortene". Resultatet er meget bra, og fargene, rødt og hvitt mot svart bakgrunn, gjør mye av bildet. Kanskje kunne motivet vært flyttet litt mot høyre (mer sentrert), evt. kuttet noe på høyresiden?
Geir F.
Takk for kommentar, Åge. Kjekt at du fant bildet interessant. Enig i at bildet kan virke litt "tungt"/"innholdsløst" på høyre side hvor det svarte partiet dominerer. Tanken var å lage et"upolert"/"uhøvlet" foto litt utenom allfarvei, men med pyramiden i det gylne snitt. Har også prøvd å gi bildet en tittel med rom for diverse tolkninger.
Geir
Roar B.
61 visninger og 1 kommentar. 'Bildekritikken' kort oppsummert når en har kommet i unåde med spilleregler gitt av andre, fordi en forsøker å leve opp til det motsatte: Unngå allianser. Fokus på motiv. Og kun det.
"On the Egde", i mitt hode en slags metafor for en indre mental reise. Denne streben etter alltid å nå "toppen". Gleden når en lykkes. Og fallet, med sine motsatte fortegn. Marginene er små.
Mot og bevegelse. Angst og uro. Pakket inn i en litt ubalansert eksprimentell presentasjon. Som funker. Og til alt overmål, med et skummelt vesen innbakt, når en myser.
" Annerledes og besnærende, og ganske så forskjellig fra de vanlige "prospektkortene" skriver Åge.
Ingen problemer å være enig i den konklusjonen.
Geir F.
Takk for fine refleksjoner, Roar. Jeg setter pris på dine velfunderte vurderinger.
Geir
Jostein S.
Hei
Helt FANTASTISK
Du verden for et motiv Geir
Noe av det råeste fotografiske uttrykket jeg har sett på lang tid
Her er mye å hente. Dette bildet hører til i en setting for et større publikum
Dette her rangerer jeg på den øvre skalaen
Et motiv som vekker oppsikt
jon b.
Fin tittel med minst en dobbelbetydning her, både det åpenbare ( motivet) og måten å løse etterbehandlingen på. Har sett på det flere ganger, men blir ikke helt enig med meg selv om jeg liker det eller ikke. MEN det er i hvertfall annerledes noe som i seg selv er positivt. Tror også teknikken med hell kan overføres til bilder som løftes enda mer av den.
Mvh
Jon
Geir F.
Takk for fine og gode kommentarer, Jostein og Jon. Det er nok forskjellige meninger om en slik etterbehandling. Tanken var å lage en link mellom en reflektiv tittel (med rom for tolkninger av både mental og fysisk art) og et sløret motiv med uskarpe mennesker i forskjellig aktivitet. Flott at det er forskjellige syn på bildet; - og viktigst av alt er at det engasjerer.
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu