Biletet viser eit gamalt stransitjarmiljø. Gamalt og nytt i skjønn forening, og det gamle naustet som snart er ferdig restaurert. Bilen som stikk fram, kunne ha parkert litt lenger fram.orka ikkje å begynne med kloningsarbeid.
Sjå mot mørk bakgrunn!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-08-26 18:30:48
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • Samyang 12 mm, f2.
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1124790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Per L.
Fint naustmiljø, godt eksponert med med tiltalende farger. Jeg ser en liten halo i overgangen fjell/himmel! Mvh Per
Roar K.
Bilen reagerte jeg faktisk ikke på, men tenkte kanskje noe sånt som et par mm kutt i høyrekanten så den kutter i takframspringet framfor å ha ei bittelita glipe der?

Roar
Avsluttet .
Det første som slår meg, er de klare og nøkterne fargene og rikdommen av detaljer gjengitt i en helt spesiell klarhet. Her er et interessant motiv som også er gjengitt i en fin komposisjon. Som det også er bemerket i bildeteksten, finnes her nytt og gammelt i skjønn forening, inklusive den blå bilen. Men slik er nå en gang situasjonen, vi kan knapt regne med å finne gammel bebyggelse uten at det vises at den faktisk finnes i vår tid. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Fint landskap under dramatiske skyer og med fine farger. Fint at gamle naust blir restaurert.
mvh Keshav
Agnar H.
Variert strandmiljø under bratte fjell og tunge skyer. Ser det ligger noen rustikk takstein der klar til bruk. Eller kanskje de er tatt ned? Fin miljøskildring dette. På min skjerm fremstår bildet ørlite for mørkt. Eller kanskje nok å lysne litt skyggepartier.
Knut N.
Litt gammalt og litt nytt i skjønn forening, bil og plastbåter blanda med nyere hus og gamle naust..tommel opp! Enig i det å lysne litt :o)
Hans Rich. A.
Noen ganger lastes bare 2/3-del av fotoet opp på skjermen min slik som nå. Så da blir det vanskelig å kommentere.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Takk for kommentarer Per, Roar, Kjell Øyvind, Keshav, Agnar, Knut og Hans Richard!
Per, Roar, Agnar og Knut: Takk for saklig og god kritikk!
I respekt for de som kommer med endringsforslag, så legger jeg selvsagt ut en ny versjon som jeg tror ivaretar alle tips til forbedringer. Regner med at dere kommenterer den nye versjonen.


Arild
Børre M.
...og da velger jeg V2. Her er mye annerledes. Ser at du har fjernet en del støy som jeg reagerte på i originalen, dette har gått litt utover skarpheten. Noe lysere er det også blitt og den nevnte haloen er sterkt redusert. Bildet er blitt marginalt blassere og mindre røft. Det siste synes jeg er kledelig i originalen. Alt i alt er det likevel i mine øyne en vellykket redigering. Hilsen Børre.
Agnar H.
Versjon 2 ble hakket lysere og dermed bedre etter mitt syn. Ser endringen godt på det mørke naustet med de store steinhellene på taket.
Arild T.
Takk, Agnar, for at du kommer tilbake til bildet og kommenterer endringer som du har foreslått!

Hilsen Arild
Knut N.
Nå går jeg for V2 Arild :o)
Arild T.
Takk til deg også, Knut, for at du kommer tilbake og kommenterer ditt endringsforslag!
Nå begynner Bildekritikken å fungere!


Arild
Arild T.
Takk til Børre for kommentar og grundig analyse!


Arild
Bjørnar P.
Fint motiv. Den nevnte bilen forstyrrer renheten i uttrykket, og siden noen hus er av den mer moderne typen hadde det nok vært et pluss å holde de utenfor bildet også. Du kunne oppnådd begge deler ved en enkel beskjæring på høyre side slik at bilen og huset forsvant. Støyfjerninga i V2 er jeg ikke så begeistret for. Det ble et noe plastisk over det, men haloen forsvant. Det er et pluss. Mer selektiv støyfjerning kan være det beste alternativet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu