Utstyr
  • Fuji x 100s
  • fujinon 23mm 2.0
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
To tanker oppstår umiddelbart når jeg ser bildet: 1: Her ligger en beundringsverdig kreativitet og observasjonsevne til grunn. 2: Bildet viser spennende strukturer med en utpreget presisjon og dertil ganske så symmetrisk.

Jeg ser for meg en glasstruktur i et offentlig miljø, antakelig et hjørne hvor bildets midtparti opptas et triangel, et glimrende kompositorisk grep. Gjennom trådglasset skimtes en figur i en posisjon som skaper spenning og undring.

Vinduer eller glassvegger er fascinerende motiver, de skaper skiller og forbinder, de gir eller hindrer inn- eller utsyn. Mange bilder skaper begeistring ved det de viser, men mange imponerer og skaper interesse ved det de skjuler, og det som de antyder. Dette er et bilde i den sistnevnte kategori.

Her skapes undring, og betrakterens fantasi får incentiv til å arbeide. Hvem er personen? hva gjør hen? Og hvorfor? Det er eller skal være skiller, murer eller glass, plexiglass for eksempel, mellom oss mennesker i disse tragiske tider. Det er ikke til å komme fra at bildet også leder tanker i den retning.

Bildet maner også til erkjennelse av at vi mennesker har en begrenset evne til innsyn i virkeligheten, og det i seg selv er et virkelighetselement vi ikke bør glemme.

Alt i alt et sterkt, kreativt, elegant og tankevekkende bilde.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Pål M. S.
Hærlig og kult.

Ellers henger jeg meg på Kjell Ø sin gode og utfyllende kommentar.
Kjell H.
Komposisjon med speilbilde i. Bra det!
Keshav N.
Her må en bare henge seg på Kjell Øyvinds emnente kommentar.
mvh Keshav
Jon S.
I bildene dine er du mye innom temaet indre og ytre som en forenelighet kun i bildet. Her leter jeg mere enn jeg finner. Vill gjetting : Bak en fasade av stål og glass, hit men ikke lenger?. Du slipper ikke hvem som helst innpå deg?. Mer et bilde til ettertanke enn et øyeblikkelig "wow"! Liker det. Mvh Jon
Øyvind B.
Hei tusen takk Kjell Øyvind, Pål, Kjell, Keshav og Jon S. Gir et skyv i positiv retning til inspirasjon flere bilder. Vær snill og vær ærlig hvis noe skurrer, jeg tåler godt kritikk og bjeffer tilbake hvis den er useriøs eller personlig støtende.
Kjell Øyvind: Du bidrar med innlevelse og dypdykk i motiver som oppleves veldig inspirerende for meg og er jeg ikker på andre her inne.
Jon S.: Du treffer spot on med din kommentar.
Jeg tror bilder mulig speiler mye av fotografers personlighet.
Jeg kan ta feil men håper jeg har rett, også her inne.
Takk!
Fredrik N.
Har stor sans for bildene du legger ut.
Gir rom for mange tolkninger.
De skiller seg virkelig ut på en positiv måte.
Mvh Fredrik
Øyvind B.
Tusen takk Fredrik.
Den varmet!
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Aner refleksen av et menneske inne i trekanten. Mon tor hva som gjemmer seg på den andre siden. Ikke umiddelbart tilgjengelig. Et bilde som skaper nye bilder hos den som ser. Kjell Øyvinds gode og utfyllende kommentar kan ikke overgås, interessant å lese, og den sier vel det meste.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu