Før ... og nå
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-04-12 20:44:14
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 27mm f/2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • AnnetX-E2_18_06_15 Gågata Frstd 27mm +
    X-H1_20_03_31 Frstd 16-55mm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1119625} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erik L.
Interessant observasjon og dokumentasjon.
mvh. Erik
John Egil M.
Å sykle uten hjelm med fokus på mobilen og en hånd på styret er risikabelt. Ellers er det meste innafor. Når det gjelder v2, så er det litt trist at dette stedet er tomt for folk. Jeg liker originalen best.
Arild T.
To meget flotte bilder der du har full kontroll på hvit- og sortpunktet! Alltid velsignet med sol og lange skygger i dine bilder! Misunner deg:)
Før Roar kommer med beskjæringskniven sin, så vil jeg foreslå et kutt i originalen i toppkant slik at akkurat teglsteintaket blir borte. Smak og behag, sevsagt.

Ha en fin påske videre, Walter!

Hilsen Arild
Hans Petter S.
Flotte bilder i god Walter-still! Flott lys, fine farger og flotte speilinger, det gir severdige bilder! Vi befinner oss i V2, men ønsker oss tilbake til originalen! Gode bilder uansett!
Per L.
Alt vil bli som før snart, sier noen! Men sannheten er at det aldri blir som før - det har det aldri blitt! Morgendagen er aldri lik gårsdagen! Men det må være lov å nyte flotte bilder og tenke på hvordan det var og sammenlikne med hvordan det er nå. Det gjør du på en fortreffelig måte her, Walter! Som vanlig teknisk gode bilder med flotte farger og speilinger! Mvh Per
Keshav N.
To flotte bilder og veldig god kommentar fra Per som jeg er helt enig med.
mvh Keshav
Avsluttet .
Jeg synes begge bildene, hver for seg, er fine skildringer av bymiljø / stedet, blant annet med fine reflekser. Men sammenstillingen før og nå er veldig interessant, en fin måte å fremheve den vanskelige situasjonen vi er inne i nå. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk for de mange kommentar fra Erik, Jon Egil, Arild, Hans Petter, Per, Keshav og Kjell Øyvind.

@ Arild: Har tenkt på den beskjæringen, men formatet blir litt merkelig av å kutte vekk såpass mye - dessuten vil mye av speilingen i glassfasaden lide ...

Ja, det var mest for å sammenligne situasjonen fra før Korona og det vi har å vente nå, som var poenget med disse to bildene - ikke å sette de opp mot hverandre om hva som er best ...

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Et tema som er viktig å få dokumentert slik du gjør. Dette kommer nok i historiebøkene for etterslekten. Det tekniske er som alltid innafor. Pluss for fuglen forresten.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu