Departure.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 50mm 1,8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1119506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell H.
Nok en fin fortelling i diffus drakt
Avsluttet .
En blank, hard og skarpt gjengitt metallkonstruksjon dominerer i forgrunnen av bildet, innplassert i en måte som gir en solid komposisjon Det er ikke helt åpenbart hvilken funksjon den har,men det synes nærliggende å tenke den som del av et rekkverk til en trapp eksempelvis. Mindre tydelig er konturen av en person, antakelig ryggvendt, i øvre høyre hjørne. Derav er nærliggende å tenke inn en sammenheng mellom personen og stålkonstruksjonen nederst i bildet. Skygge og lys veksler, og en sammenheng med bildets tittel. Personen blir utydelig og på vei bort fra scenen. Tilbake står stålkonstruksjonen. Bildet gir grunnlag for mange assosiasjoner, og det synes ikke unaturlig å tenke dette inn i den konkrete situasjonen samfunnet er inne i, vi blir fremmede og utydelige for hverandre, nærhet er farlig, ja det er sogar så galt at de mest lettskremte av oss kanskje tenker generelt at "den andre" alltid er farlig, en risiko, vi må vende ryggen til. Samvær blir erstattet av fravær og ja - "departure". Jeg lar meg alltid imponere av bilder som i denne grad jager fantasien ut i aktivitet, og jeg beundrer den kreativiteten som ligger bak. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
En versjon der du lar øvre ramme skjære akkurat såvidt i de to blanke som danner trekanten vil også bli et fint utsnitt her, men noe annet enn det du presenterer.
Scroll opp og se om du synes det har noe for seg?

Roar
Jostein S.
Hei
Tankevekkende bilde
Må tenke litt ekstra på dette her
Dagens påskerebus!
Avsluttet .
Diffust med skarphet på et sentralt punkt. En person vandrende avgårde i bakgrunn i henhold til tittel. Kreativt og inspirerende bilde som krever litt tid. Denne var bra.
Hans Rich. A.
Stålkonstruksjonen og personen spesielt gav et godt fortellende bilde. Lys- og skyggevekslingene er heller ikke av veien.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Tok ei tid før jeg oppfattet helskapen i bildet. Jeg er mer opptatt av bildet rent visuelt uten nødvendigvis å ha en historie å vise til. Synest det er et godt bilde!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Svært bra, på alle måter. Har vært innom bildet flere ganger. Velger å ikke kommentere så mye mere, I mangel på ord. Kjell Øyvinds kommentar sier det det meste.
Øyvind B.
Kjell H., Kjell Øyvind, Roar K., Jostein, Christer, Hans Rich., Arild og Evelyn.
Tusen takk for alle gode kommentarer fra hver av dere de varmer!
Roar K.: Et godt forslag til alternativt utsnitt, men vil miste noe viktig med beskjæringen.
Fantastisk innlevelses evne må jeg få bemerke til Kjell Øyvind. Vi bør være takknemlig for å ha en slik kapasitet her inne.
Hver kommentar sier mye Evelyn, og mye kan leses uten ord.
Tusen takk!
Mvh Øyvind
Jon S.
For meg, et mere følelses-visuelt uttrykk enn fortellende. Kan sammenlignes med det å være bortreist i tankene like før det tar helt av. Fint å være bortreist. Bra bilde, og en nytelse å lese Kjell Øyvind sin kommentar. Mvh Jon
Øyvind B.
Tankeflukt er fine saker Jon S.
Takker så mye for en flott kommentar!
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu