Veiviseren
når man søker til naturen for trøst, styrke og (eneste mulige) velvære. Fra søndagens (unngå Korona)-skogstur her på Kråkerøy
Bildet inngår i albumet Skogens eventyr: - Opplevelser av lys og stemning i skogen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-03-31 12:22:23
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • Fujinon Super EBC XF 18-135mm 1:3.5-5.6 R LM IOS WR
  • Brennvidde25.4mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Harald N.
Her kan ein søke skogens ro. Harmonisk og fint dette Walter.
Harald
Viggo Strand K.
Kan jo være greit å få en skogtur også, Walter, og har man øya med seg finner man da flotte motiver som her. Furuskogen slipper gjerne i gjennom litt mere lys enn granskog og det ser man her. Et flott lys som gir dybde og den nærmeste furua er fint plassert i bilde.

Ser jo ut som du rusler utenfor opptråkkete stier rent fysisk, og det kan jo være en fin øvelse for å oppdage nye motiver.

Gikk meg lengre tur i Borredalen på fredag og det var mye folk som var ute å rusla. Folk som rusler klarer man å holde avstand til på en bred grusvei, men når enkelte joggere nesten dulter deg i skuldra mens slimet henger ut av munnen...da føles det ganske ekkelt...så heretter får jeg gjøre som du.

Viggo

Per L.
Ja, det gjelder å ha veivisere som fører deg på den "rette" sti i disse dager. En tur i skogen med kronglefuru i fint lys er ikke å forakte i så måte. Fin, veleksponert skogscene med tiltalende lys og farger! Mvh P?er
Roar K.
Ja, jeg tenkte Kråkerøy med det samme for jeg mener at furuene har en litt spesiell fasong der ute om jeg ikke husker feil?

Roar
Walter S.
Takk til Harald, Viggo, Per og Roar for kommentar!

@ Viggo: Skogen er litt mere utfordrende å finne motiver i, fordi det er så mange trær der ... og øyne blir overmett av å se så mange detaljer. Nå er jo denne kystfuruen en mester i å forvandle seg selv til det mest ekstreme "figurene", så det er bare å finne en "fin" en ..
Det gjelder å finne skogs-stier som ikke er så meget befolket hvis man vi slippe å møte for mange mennesker. Noen "trim-entusiaster" er nok plagsom å møte, og så kommer de så fort at man ikke får forberedt seg til å gjøre plass. Mye egoisme ute og jogger, ja!!

@ Roar: Det er ikke bare på Kråkerøy, men hele Hvaler har denne spesielle kystfuruen, som kommer i så mange krokete varianter.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu