Hverdagen før Covid-19 / Korona
Den gang - 21. januar - før viruset grep om seg.
Bildet inngår i albumet Hverdagsbilder - Ikke noe spesielt, bare livet som passerer revy ...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-03-27 13:48:32
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E3
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/280s
  • Nei
  • AnnetX-E3_20_01_21 Frstd 18-55mm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118761} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torstein H.
Ja det var tider... Fint bilde, men jeg tror jeg ville lysnet det en del, da jeg synes det ble litt mørkt.
Walter S.
Takk for dine ord og tanker, Torstein - har lagt ut en noe lysere V2 med endret format - mindre "himmel" også.

Mvh,
Walter
Per L.
Es war einmal ... Vi får håpe folkelivet kan normalisere seg snart! Fint, veleksponert bilde med yrende liv. Jeg legger spesielt merke til smårollingene i velordnet flokk! V2 ble vel best her! Mvh Per
Avsluttet .
Bildet minner meg om den tanken som tidvis streifer meg: Det er bare noen uker siden vi kunne ha det så bra, antakelig uten å tenke over hvor bra vi hadde det. Vi tok den gode tiden som en selvfølge, nå fremstår den bare som en utopi og et minne. Hva som er igjen av samfunnet (og oss "gamlinger") når denne epidemien og alle derpå følgende tiltak er over, undrer jeg meg på. Med andre ord er det et godt bilde som evner å dra tanker og følelser i sving. Teknisk sett er det også fint. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Aurora Lucie H.
Underlig at et bilde av noe så "normalt" virker helt fjernt for tiden. Fint bilde og liker veldig godt hvordan du har fanget så mange i sin egen verden: barnehagebarnet som peker, mannen på sykkel, damen på telefonen, osv.
Vidar Magnus J.
Fint hverdagsliv som nå begynner å bli et savn. Å gå i Oslo nå begynner nærmest å minne om en fremtidsvisjon som var i Mad Max-filmene tidlig på 1980-tallet. Alt er stengt ned, nesten ingen folk ute og det ventes bare på en flokk med krakilske gærninger skal komme rundt hver hjørne når som helst.

Kanskje litt satt på spissen, men jeg håper vi snart er tilbake til normalt hverdagsliv igjen. I hverfall et godt hverdagsbilde fra "fortiden" med gode farger, går for v2 her.
Walter S.
Ja, dette er en vekker for de fleste av oss - situasjonen nå og før! Utrolig hvor fort et samfunn kan gå "i stå" med slike trusler vie konfronteres med.

Takker Per, Kjell Øyvind, Aurora og Vidar Magnus for kommentar!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu