Lang vei å gå
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-03-27 12:39:38
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • XF18-135mmF3.5-5.6R LM OIS WR
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/950s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per L.
Her får jeg assosiasjoner til en gammel Jan Teigen sang. Fint med veien som fører blikket innover i bildet mot et tilsynelatende goldt landskap! Mvh Per
Walter S.
Ja, her får en virkelig følelse av at veien er utrolig langt å gå. Nesten amerikanske tilstander fra ørkenen i Arizona og New Mexico (eller er det Nevada?), men her finnes jo vegetasjon av noe slag - og veien selv er smalere ...

Spennende bilde med stor dybdevirkning og super perspektiv. Hvis jeg skulle absolutt endre noe på bildet her, så ville jeg prøvd ut en Versjon #2 hvor 1/3del av himmelen senkes, og høyre kant går ned akkurat der fjellet i horisonten tangerer horisontlinjen. På den måten kommer hele veien og forsvinningspunktet i det gylne snitt. Bare et forslag.

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Per og Walter: Takk for kommentarene !
Walter: Har lagt ut V2 med kutt ontrent slik du foreslår. Enig, dette synes jeg ble bedre.
Skj
Walter S.
Hyggelig at du følger opp slike forslag, Ragnar - jeg også synes at bildet nå fikk mere "retning" og dynamikk i V2.

Mvh,
Walter
Børre M.
Jeg liker sånne veier, det er alltid spenning knyttet til hvorhen de fører. Eller man blir fascinert av hvordan den finner sin plass i landskapet. Her gjelder begge deler. Igjen ser man hva som kan bli til noe positivt når andre får lov å riste litt i en ens egne forestillinger. Berikende for min del. Velger V2. Hilsen Børre.
Roar K.
Her var jeg ltt i8nne på venstekutt for å få en hvit linje ut på langside og en på kortside, men ser at det vil ødelegge lenger oppe.
Ellers tenker jeg også halvering av himmelen hvilket vil senke blikket og øke dybdefølelsen.
Scroll opp, dekk til og ta en titt.

Roar
Avsluttet .
En effektiv og elegant landskapsskildring fra et område som fremtrer som svært eksotisk for undertegnede. Her er fin komposisjon, spesielt i versjon 2. Bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Børre, Roar, Kjell Øyvind: Takker dere for kommentarer. Kan opplyse at bildet er fra Lanzarote 2017.
Skj
Arild T.
Minner om scener fra kjente amerikanske svart hvitt-filmer dette. Får en følelse av å være på en uendelig øde vegstrekning langt fra folk. Synes det er et goft bilde med gode gråtoner og ledende linjer.

Hilsen Arild
Bjørnar P.
Fin dybde og god komposisjon. Himmelen virker noe skjoldete, noe som kan skyldes noe hard etterbehandling der. Nede til høyre er det områder der det ser ut som du har visket ut noe forstyrrende og etterlatt felt som stikker seg ut mot omgivelsene?
Ragnar S.
Skarpt blikk Bjørnar. Noe hard etterbehandling, himmel på grensen til skjoldete. Trodde ikke noen ville legge merke til det. Nede til høyre sto det parkert en bil som er klonet bort. Vanskelig å få det helt strøkent etterpå.
Ps: Setter pris på at du gransker bilder så nøye som du gjør og gir tilbakemeldinger om dette. Tilbakemeldinger jeg setter pris på.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu