Det blåser opp til uvær med snø i kastene.
Best mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.
Forventer få kommentar på bildet da jeg har vært passiv med hensyn til billedkommentering i det siste. Det er vel slik at antall kommentarer gitt er proposjonal med kommentarer fått på eget bilde?
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • XF16-80mmF4 R OIS WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Vidar Magnus J.
Stemningsbilde med fine koloritter. Furutreet gir god dybde mot uværskyene i bakgrunnen.
Jostein S.
Hei
Et meget godt motiv
Lyset her er jo helt formidabelt
Fint med det varme lyset
Per L.
Her er det best å komme seg i hus jo før jo heller! Veleksponert bilde med spennende lys og god komposisjon! Mvh Per
Avsluttet .
Jeg fester meg først og fremst ved bruken og tilpasningen av lyset som er svært godt tilpasset situasjonen og fint skildrer det skarpe værlaget som er i anmarsj. Komposisjonen sitter også fint. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Kjell H.
Flott stemning og lys og en god opplevelse!
Walter S.
Ikke nødvendigvis, Arild - for meg så er det alltid motivet, appellen fra motivet og teknisk utførsel av bildet som gjør at jeg kommentere eller ikke. Har alt for mange ganger og helt ufortjent blitt beskyldt for å være "ryggslikker" ....

Uansett, så er det selve redigering av et ellers ganske så enkelt motiv som trigget meg her. Denne litt udefinerbare koloritten, som jeg antageligvis mistolker for å være "split toning" (???) - et uttrykk jeg har lest om mang en gang i fotografiske kretser, men ennå ikke vet hva det egentlig er.

Den lyse flekken av strølys som siver gjennom skydekket og som danner bakgrunnen for den lille furu-busken, samt antydningen av fjellryggen lenger oppe som "gjør det for meg" her.

Blåtonene er dempet, men spennende.

Mvh,
Walter

Knut N.
Jeg er sjøl borte i lange perioder her, men helt enig med Walter..det er bildet jeg kommenterer. Detta likte jeg, egner seg godt på en vegg i stua ;o)
Keshav N.
Malerisk og vakkert.
mvh Keshav
kaare F.
vakkert bilde
Hans Rich. A.
Liker spesielt redigeringen din, blåtoner og det fine lyset i horisonten. Liker denne vekslingen i været. Det enslige treet i forgrunnen topper motivet.
Mvh Hans Richard
Hans Petter S.
Stemningsfullt bilde! Du har et herlig lys i dette bildet, hvor både de lyse og mørke partiene bidrar godt! Ser det blåser opp mot uvær ja! Ramma funker også fint! For min del kommenterer jeg bilder som jeg føler gir meg noe og som jeg ønsker å kommentere. Om det er bilder fra personer som har gitt mange eller få kommentarer spiller ingen rolle for meg. For meg er det en del av fotogleden.
Dette er altså et bilde jeg synes utmerker seg i positiv forstand, derfor gir jeg det en kommentar også. Godt levert, Arild!
Avsluttet .
Synes det er fint du prøver og gjøre noe ut av bildene dine og ikke bare servere dem rett ut av kamera. Ikke no feil i det men mye blir veldig likt her inne som igjen kan bli ganske kjedelig. Bildet er fint, godt komponert og med fint tonevalg. Du får frem stemningen på en fin måte. Bra.
Trygve B.
Nydelig, mesterlig utført. Lyset i kontrast mot mørket, helt topp.
Roar K.
Kan oppfattes som svarthvit, men jeg er ikke helt sikker på om det er det?
Likandes bilde.

Roar
Arild T.
Takk til Vidar Magnus, Jostein, Per, Kjell Øyvind, Kjell H., Walter, Knut, Keshav, Kaare, Hans Richard, Hans Petter, Christer og Trygve for kommentarer, meninger og innspill!

Walter: Har ikke brukt Slit toning her, men Radial filter i Ligtroom, et redskap til å lyse opp eller forsterke områder med lys ytterligere.

Christer: Bruker aldri foto rett ut fra kameraet da jeg tar alltid i raw, og det fordret etterbehandling.
Av og til gjør jeg mer ut av bildene i etterbehandlingen for å frembringe en viss, definert stemning.

Hilsen Arild
Arild T.
Takk til deg også, Roar, du kom imellom!
Det er i utgangspunktet et sh-bilde, selv om det ikke ser helt slik ut.

Arild
Viggo Strand K.
Flott bilde med et spennende lys og spenstig komp som jeg liker spesielt godt. Skulle gjerne hatt litt mer luft over furua, men det kan ofte være vanskelig å plassere seg 100% riktig når ting må gå litt kjapt.

Viggo
Arild T.
Takk til også, Viggo!
Mer luft over; skal se hva jeg har å gå på i originalen.

Hilsen Arild
Terje J.
Dramatikk i lys og farger. Fint presentert. Dette er et meget severdig bilde. Mvh Terje
Arild T.
Takk, Terje for kommentar!

Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu