Best mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet!
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • XF16-80mmF4 R OIS WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/2700s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jostein S.
Hei
Jo, mat i farta!
Slett ikke dumt
Da får en sikkert opp farta.....
Arild T.
Takk for rask respons, Jostein! Alltid kjapt på!

Arild
Steinar Dahlen V.
Hei kunne med fordel kutta litt forgrunn. men flott bilde av mat i farten .. Skal tru om hun trappen har fått i seg litt mat eller om hun skal inn å kjøpe seg litt mat..
Per L.
Et teknisk godt bilde med en historie. Gode ledende linjer, damen er godt plassert i flata og fargene virker naturlige! Mvh Per
Avsluttet .
Trappetrinnene presentert horisontalt matcher godt kompositorisk med rekkverket og de vertikale strukturene i bygget. Reklameplakaten kompleterer en fin komposisjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Børre M.
Her vil jeg gjøre Kjell Øyvinds ord til mine. Fordi jeg er enig og fordi han er særdeles god på ordvalg når vurderinger skal gis. Trappa har jeg selv benyttet, ved et kollektivknutepunkt i Trondheim, den byr seg frem som "modell".
Keshav N.
Enig med Steinar her.
mvh Keshav
Hans Petter S.
Gjør seg godt dette. Dama og reklameplakaten bidrar begge til å lage den lille fortellingen. Synes du har meget gode farger i bildet og et flott lys. Støtter ellers Steinar sitt kuttforslag. Ville kanskje kutta det første eller de to første trappetrinnene.
Øyvind B.
Hmmm mat i farta?
Kvinnefiendtlig link kvinne- plakat.
Det er ikke din feil og lagde litt spenning i et ganske så tradisjonelt utsnitt fra hverdagen.
Mvh Øyvind
Hans Rich. A.
Godt standpunkt som gir god komposisjon, og kvinnen på god plass. Merker meg også den fine fargekontrastene mot den blå himmelen.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Takk for kommentarer og innspill Jostein, Steinar, Per, Kjell Øyvind, Børre, Keshav, Hans Petter, Øyvind B. og Hans Richard!
Det er foreslått kutt i forgrunnen her, har prøvd det, men synes personlig at originalen samsvarer mer med slagordet på reklameplakaten.
Øyvind B.: Er enig med deg at det er et tradisjonelt utsnitt fra hverdagen. Ikke så spennende, men hverdager er kanskje slik for de fleste? At du oppfatter plakat- bilde som en kvinnefiendtlig link, synes jeg er å dra det litt for langt i ditt forsøk på å lage en fortelling/historie ut av dette. Men heldigvis er vi forskjellige og oppfatter ting på høyst forskjellige måter. Men takk for ditt innspill.
Kjell Øyvind: Takk for meget grundig analyse av mitt bilde! Alltid interessant å lese dine betraktninger.
Børre: Ja, bildet er tatt i Trondheim som du antyder.

Arild
Øyvind B.
Arild kommentar link plakat -kvinne var ment som spøk.

Roar K.
Kanskje bommer jeg, men er litt inne på tanken av beskjæring til høyre så ramme kutter inne i plakaten?

Roar
Vidar Magnus J.
God komposisjon med stramme linjer som til sammen utgjør et flott inntrykk. Damen i trappen er et fint innslag i bildet og lager liv.
Arild T.
Takk til dere siste her for kommentarer!

Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu