X-E2_2017_02_23-1
X-E2_17_02_23 Kr-øy 27 + 60mm - et av de få bilden jeg har igjen etter denne XF 60mm f/2.4 R - som på mange måter var et suverent objektiv, men har / hadde sine nykker med treg AF - men, angrer litt på nå at jeg bytte det bort mot et annet objektiv (XF23mm f/2)
Bildet inngår i albumet Hverdagsbilder - Ikke noe spesielt, bare livet som passerer revy ...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-02-17 17:26:25
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 60mm f/2.4 R
  • Brennvidde60.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/900s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117102} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Helt greit bilde, passe dybdeskarphet, og gruppa til høyre i forgrunnen gjør bildet! Tenke seg til...skøyteis! Her hvor jeg bor må jeg se inn i dypfrysren for å finne kuldegrader, p.t +8.
Walter S.
Er nok det samme her i Fredrikstad, Norulf - bildene her er i fra vinteren 2017 - ikke noe særlig snø da heller, men det var kalt!

Ellers, takker jeg for kjapp kommentar!

Mvh,
Walter
Agnar H.
Lek på isen. Kan det være kunstis? Ikke mange dager i vinter med kuldegrader som gir naturlig is. Ellers er original et fint eksempel på effekten av nedtonet bakgrunn. Blir mye mer fokus på det sentrale i motivet med stor blenderåpning. F/4 er dog ikke så veldig stor, men fin DOF ble det uansett) :-)
Per L.
Jeg har stor sans for lek på is! Med fare for å bli anklaget for et kraftig anfall av erindringsforskyvning, så var det mye mer barfrost og is på alle vann i min barndom. Vi "bodde" formelig på isen etter skoletid.
Her viser du festlige, fargerike bilder med livsglade barn i fri utfoldelse. Noe som gir meg anledning til en smule nostalgisk mimring! Takk for det, Walter! Mvh Per
Hans Rich. A.
Hadde det vært nå Walter, må de vel ha tatt i bruk vannskiene i stedet? :).
Fint situasjonsbilde som frembringer minner om reim- og krumskøyter.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk også til Agnar, Per og Hans for kommentar. Joda, Agnar, det er en kunstisbane som Fredrikstad Kommune har opprette her, til glede for mange, men i vinter har den stått nærmest urørt, P.G.A. det varme og våte været, og det er nesten slik som Hans beskriver ...

- Bildet her er fra 2017

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu