unsharp happiness
Vårt dyktige fotomedlem, Reiko, hadde for en stund siden en interessant tråd på forumet, om uskarphet i bildesammenheng. Her et foto som er inspirert av dette temaet.

mollatest.webnode.com
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Pål M. S.
Hærlig...uskarpt:-) Ekte glede er aldri feil, skarpt eller ei.
Øyvind B.
Ekte og nært.
Dynamisk og sært.
Nydelig!
Mvh Øyvind
Roar B.
Bare til opplysning, dette er spontanitet, uten spor av arrangement. Kun et lykkens øyeblikk da dattera innkaserte hele potten i poker, og fatter'n ble seks kroner og femti øre fattigere.
Thanks, til dere begge !
Kjell H.
Ja, slikt lar seg ikke arrangere. Herlig glede knipset i rett øyeblikk!
Anders S. H.
Ja, her lyser det glede og spontanitet. Fyrste tanken min var at ho slo den sister teringen og fekk yatzy.
Det uskarpe er eit fint uttrykk for den plutselege gleda som jenta viser. Takk Roar
Roar B.
Kjell og Anders; fint å høre at uskarpt engasjerer. Og at 'sylskarpt" ikke nødvendigvis er (som enkelte hevder) det eneste som gjelder,
Knut Georg F.
Flott uttrykk, og veleksponert glede fra begge parter. Kunne kanskje vært mer luft over i gledesretninga (kvadratisk format). (Uskarphet for å understreke dynamikken er et fint virkemiddel, men derifra til å dyrke uskarphet som et kvalitetskriterium mener jeg er en uting). Selektiv skarphet i deler av jenta hadde i mitt hode gjort det til et enda bedre foto.
mvh Knut
Roar B.
Knut G. : Har merka meg at du er en av få som tør å uttrykke personlig kritikk uten hensyn til disse 'vennskaps - kriteriene' som i altfor stor grad preger bildekritikken. Og som gjør at samvittigheten nærmest forlanger at mottatte god-meldinger må besvares med samme positive fortegn, nesten uansett hva som presenteres. Resultat: Et kommentarfelt som lett snevres inn, blir ukritisk og tamt nettopp for ikke å være støtende.
Som sagt, fint at du går motstrøms, Knut. Og lar følelsene (for bildene) komme foran personlige relasjoner. De kan jo pleies på andre plattformer, og det i rikt mon.
Hans Rich. A.
Et herlig humørfylt gladbilde!
Mvh Hans Richard
Anders S. H.
Til kommentaren din Roar. Eg har jobba litt med "uskarpe" bilde. Var på ein fin workshop med Lars Andreas Dybvik. Sjå uskarp.no.
Mvh Anders S.
Geir F.
Et herlig portrett. Utmerket i s/h. Her er jeg enig med Knut G i at det hadde gjort seg med litt mer luft oppe (litt trangt i "gledesretningen"), ellers god komposisjon. Ellers synes jeg at "uskarpheten" forsterker dynamikken i fotografiet. Jeg tror det hadde blitt litt mindre spontanitet over bildet med økt skarphet på jenta. Bra!
Geir
Roar B.
Takk igjen for alle tilbakemeldinger! Nyttig og interessant for en som av og til ønsker litt forandring i uttrykksformen.
Skal sjekke Dybvik, Anders.
Ragnar S.
Herlig, og garantert ekte latter og uttrykk. Som du selv er inne på forsterkes uttrykket av kledelige uskarphet der særlig håndbevegelsene sier det meste.
Flott Roar.

Mvh Ragnar
Roar B.
Mange takk, Ragnar! for kommentarer til et bilde som nå har passeret 25 år i arkivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu