X-Pro2_2019_02_01-5 med 3 versjoner
X-Pro2_19_02_01 FRSTD 18-135mm
Spennende innendørs-aktiviteter?
Bildet inngår i albumet Hverdagsbilder - Ikke noe spesielt, bare livet som passerer revy ...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-02-13 10:11:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-02-13 10:11:50
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon Super EBC XF 18-135mm 1:3.5-5.6 R LM IOS WR
  • Brennvidde62.4mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/450s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1116938} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Per L.
Det er vel helst "fake news", men bildet er bra - særlig originalen! Mvh Per
Hans Rich. A.
Her gjelder det ikke å miste konsentrasjonen :). Velger meg originalen og V3.
Mvh Hans Richard
Roar B.
Ikke så spennende sånn som det vises her, når du kun har knipset en tilfeldig sjåfør som må ha fokus på trafikken og derfor virker alt annet enn interessert i hjørnebutikken, motivets ledetråd.
Godt utgangspunkt, men må vente, vente..til rett øyeblikk. For det kommer, bare en er tålmodig nok.
Terning 3(-)

Walter S.
Takk til Per og Hans for kommentar!

Mvh,
Walter
Geir F.
Må si meg enig med Roar i hans vurdering. Jeg klarer heller ikke å se noen sammenheng mellom "blikkfang"og sjåførens oppmerksomhet/ blikk. Teknisk OK og greit utsnitt. Ellers trist med fotografens, etter mitt syn, "infantile" reaksjon på en konstruktiv tilbakemelding fra Roar.
Geir
Roar K.
Minner meg om en historie - sann sådan fra den tiden da de første miniskjørtene kom - eller var det hotpantsen mon tro?
En sjåfør festet altså blikket sitt på ei jente iført et slikt plagg og lot øynene følge henne framfor å se hvor han kjørte og dura rett inn i en stolpe.
En politimann som så hendelsen var raskt på pletten og spurte hva han holdt på med.
Da pekte mannen på jenta som fortsatt var innen synsvidde og sa: "Det er hennes skyld."

Roar
SveinM M.
Velger meg V3, jeg... :)
Walter S.
Hjertelig takk for kommentar til dette bilde, Per, Hans og SveinM og Roar Kneppen!

- Et simpelt bilde som, i motsetning til noen få som tror (i hvert fall innbiller seg ...) at ALT her inne skal ha en høyere mening, skal uttrykke noe intellektuelt, skal være "KUNST" og gripe betrakteren på et høyere, sjelelig plan, IKKE utgir seg for noe annet enn et vanlig, uskyldig knips i hverdagsbildet i min hjemby - bare fordi jeg har glede av å fotografere.

- Skal vurdere å opprette et eget album for "keiserens nye klær" når den tiden kommer ...

@ Geir Folvik: Infantiliteten kan fort slå tilbake på en selv når man tar i betraktning at du, sammen med RB nå i mer enn 5 år har forfulgt meg og nedsnakket mine bilder (og meg personlig), så kjenner jeg igjen slike trekk hos dere begge to - i og med at du stadig må hjelpe RB og han deg med å fortelle hvor dårlig jeg og mine bilder er ... i barnehagen og i barneskolen kalles dette for mobbing og mobbere opptrer ofte i par
:)
Har ikke noe mer å si til noen av der to.

Walter
Roar B.
* Siste ord er satt - jeg diskuterer ikke med "Troll".

* ..og beviser dermed at du har et meget stort behov for å markere deg som en som kan alt og vet alt, du opptrer som selvbestaltet "kunstner" og vil gjerne tilhøre kultur-intelligentsiaen med noe skarve forsøk på barnslige smørerier og høyttravende snakkeperler om kunst ...

* Det forundre meg ikke at valget falt nettopp på Greta Thunberg - hun har jo også Aspergers syndrom (!) - som kjennetegnes ved at vedkommende mangler vanlige sosiale antenner, sosial ferdighet og ellers mangler totalt medfølelse for andre enn seg selv. Treffende, vil jeg si.

* Synes synd på deg .... du må ha hatt en vond barndom(!!)

Utdrag, kommentarer. Fra deg - om meg
-som et apropos til dette du nevner om mobbekultur.

(!) og (!!), min tilføyelse.
Geir F.
Punkt 1: Bildekritikk eller sosialt medium?
Punkt 2: Har du virkelig lest mine ytterst få kommentarer på dine bilder gjennom disse årene? Hvor har du det med mobbing fra?
Punkt 3: Har det noen erindringer om dine tidligere reaksjoner på kritiske kommentarer?
Punkt 4: Trist at en ikke tåler annet enn "ryggslikking"!
Punkt 4: Mer er det ikke å kommentere!
Geir
Avsluttet .
Et interessant gatebilde, uansett hva som måtte befinne seg i sjappa på hjørnet. Bilen gir balanse i et bilde som ellers kunne fremstått som noe livløst, ellers terningkast 6 for at "mobbeduoen" får passet påskrevet!
Walter S.
Takk, Norulf.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Uten å gå inn i en hva-sa-hvem-sa diskusjon, jeg registrerer at Roar B går langt over streken for hva som bør fremkomme i herværende forum. I Walters sted ville jeg sendt en klage til rette vedkommende.
Roar B.
" Uten å gå inn i en hva-sa-hvem-sa diskusjon, jeg registrerer at Roar B går langt over streken.."

Betryggende å se en så gjennomarbeidet analyse, Norulf, før du feller din dom...

Selv om du tydeligvis har blitt god venn med Walter, og nettopp derfor, bør du nok vise mye mer varsomhet i dine endelige konklusjoner enn det vi ser eksempel på her. Hvorfor? Fordi jeg har funnet det hensiktsmessig og tatt vare på all vesentlig "korrespondanse i saken".
Steinar Dahlen V.
v3 tiltaler meg best... Gir eit blikkfang på butikkvinduet . Sikkert bare meg men sitter det nokon i baksetet på bilen ? eller er det berre snøven som spiller meg eit puss. :)
Walter S.
Neida, Steinar, ingen i baksetet her (så vidt jeg kan se) det er nok bare et snøflak som gir inntrykk av det, men du skal ha takk for din kommentar for det!
:o)

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Roar B: Jeg registrer i deg en person som åpenbart har et problem med forstå at dette er et amatørforum, der vi skal spre litt glede og gjøre hverandre gode. At du istedet forsøker å opphøye deg selv til et faglig nivå du ikke er i nærheten av å ha, er så sin sak.

Langt verre er det som for meg fremstår som subtile personangrep, der du går svært langt i å komme med både sammenligninger og diagnoser av en person du overhode ikke kjenner. Hva som er ditt problem, vet du best selv. Det bør du for din egen del slutte med.

Forøvrig oppfordrer jeg alle som opplever innlegg som det du presterer, til å sende en formell klage til redaksjonen for herværende forum. Ingen er tjent med "Besserwissere" av ditt kaliber her.
Roar B.
Norulf : Du skriver: " Langt verre er det som for meg fremstår som subtile personangrep, der du går svært langt i å komme med både sammenligninger og diagnoser av en person du overhode ikke kjenner.."

Vel, da ber jeg for ordens skyld at du forklarer meg følgende: Hvilke subtile personangrep, sammenligninger og diagnoser er det du egentlig sikter til ?
Avsluttet .
Roar B: Du er fullt klar over at du har gått langt over streken, likevel fortsetter du i samme sporet. Du fremstår mer og mer som en kverulant uten evne til selvinnsikt. Du bør slutte nå, mer er det ikke å si.
Roar B.
Norulf : For andre gang, les nøye gjennom disse utdragene :
* ..siste ord er satt - jeg diskuterer ikke med "Troll". 
** ..og beviser dermed at du har et meget stort behov for å markere deg som en som kan alt og vet alt, du opptrer som selvbestaltet "kunstner" og vil gjerne tilhøre kultur-intelligentsiaen med noe skarve forsøk på barnslige smørerier og høyttravende snakkeperler om kunst ... 
*** Det forundre meg ikke at valget falt nettopp på Greta Thunberg - hun har jo også Aspergers syndrom (!) - som kjennetegnes ved at vedkommende mangler vanlige sosiale antenner, sosial ferdighet og ellers mangler totalt medfølelse for andre enn seg selv. Treffende, vil jeg si. 
.....................
Hvis du fortsatt ikke skjønner tegninga, så er dette altså en direkte avskrift av hva din venn Walter bl a. har skrevet om meg.
M.a.o. Dine ord.. (sitat): "subtile personangrep, der du går svært langt i å komme med både sammenligninger og diagnoser av en person du overhode ikke kjenner " (sitat slutt)
...bruker du her i en sammenheng med helt MOTSATT fortegn! Ene og alene for å sverte meg.

" Mer er ikke å si" skriver du.
Jeg tilføyer: Ser du har forklaringsproblemer. Det bør du snarest rydde opp i hvis du fortsatt ønsker et aldri så lite snev av troverdighet.
Roar.
Avsluttet .
Roar B: Alene gjennom det faktum at du hele tiden forsøker å snu trill-rundt på faktum, og avkreve andre for "forklaringer", uten en eneste gang å forholde deg til det du visserlig har skrevet selv, viser du med all tydelighet at du er det som noen velger å kalle "troll". Med min referanseramme er det mer naturlig å karakterisere deg som en kverulant med liten, om noen, selvinnsikt.

Jeg vil bare gjenta min tidligere anbefaling: du bør slutte nå, du driter deg bare mer og mer ut. Søk eventuelt proffesjonell hjelp, det er ikke verken min eller andres oppgave å lære deg alminnelig høflighet og respekt for andre mennesker.
Geir F.
Anbefaler at herr Hansen feier for egen dør.
Geir
Roar B.
Herr Hansen.
Sant og si, nå ser jeg faktisk at det kun er deg som ikke forstår logikken i mitt resonnement.
Men for n'te gang : Det er altså IKKE jeg som har utalt og skrive disse stygge kommentarene (bak 'stjernene). Men Walter, din venn. Mot MEG! Jeg gjentar: Mot meg !!

Ville du ha likt å få en Aspergers diagnose kredd ned over hodet, slik Walter gjorde med meg? Eller at du med stor sannsynlighet også har hatt en dårlig barndom, slik han også nevnte, mot MEG !
Skjønner du nå hva du anklager meg for? Hvis ikke, da tror jeg du er den eneste som ikke har forstått det. Eller IKKE vil, antagelig fordi det passer dårlig inn det du allerede har skrevet og sagt.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu