X-Pro2_2018_12_09-4
X-Pro2_18_12_09 GMLB 16mm - "Desember-lys"
For de som er interessert: V3 og V4 er JPEG som jeg har brukt til å lage originalen. Bare himmelen fra V4 ble brukt, ellers er bildet fra V3
Bildet inngår i albumet Kongen kommer - Den årlige begivenheten i Gamlebyen / Fredrikstad hvor utøvere med tidsriktige uniformer ønsker Danskekongen Frederik IV - som jo er grunnleggeren til byen - velkommen til Fredrikstad.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-02-05 18:25:04
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-02-12 16:03:04
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2020-02-12 16:03:59
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1116588} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Per L.
Fint gatebilde med de to personene godt plassert i ruta. Gode ledende linjer i brolegningen og fasadene lager dybde. Men det som gjør bildet er lyset og de flotte refleksjonene i gatedekket! Mvh Per
Avsluttet .
Først og fremst bemerker jeg den fine behandlingen av lyset, aftenstemning,åpenbart snefattig vinterdag, og med meget gode detaljer. Dernest er her fin miljøskildring med en god komposisjon. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Fint gatebilde med den fine himmelen og trærene i bakgrunn og den fine steinleggingen fremme. De to som er ute og går setter prikken over ien.
mvh Keshav
Hans Rich. A.
Du har skikkelig dreisen på disse motlysbildene Walter. Og det gir jo fine refleksjoner her i brosteinen. Du får flotte detaljer hele veien. Mennesker er med i mange av dine foto, noe som tilfører bildet det lille ekstra. Her velger jeg meg originalen.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Nydelig eksponert med gode, gyldne speilinger forårsaket av den lave ettermiddagssola! Personene i bildet skaper perspektiv og dynamikk.


Arild
Avsluttet .
Flotte farger, etter mitt hode perfekt eksponering. Tatt i akkurat rett øyeblikk, perspektivet med rekka med trehus på høyre side er perfekt, terningkast 6!
Walter S.
Artig med så mange bidrag i kommentar-boksen - takk for det!! Utrolig hvor mye "dybde" det finnes i Fujifilm sine JPEG, ja - det er mye å hente i skyggene der, men valørene må hentes ut på en varsom måte ...

Mvh,
Walter
Terje J.
Lar meg imponere over den tekniske kvaliteten på bildene dine og ikke minst dette. Er det jpg. som er utgangspunktet her?
Mvh Terje
Walter S.
Takk også til Terje J. for hyggelig kommentar.

- Det er, som alltid hos meg, JPEG som ligger til grunne, her som i alle mine bilder. Har aldri tatt ett eneste RAW-bilde (for gammel til å lære noe nytt).

- Men, det er ikke uten grunn at jeg for det meste bruker Fujifilm fordi Fuji har de mest robuste JPEG, som tåler utrolig mye etterbehandling. Eksponerer etter høylysene og drar skyggene opp etterpå - litt om litt ...
Fuji og Nikon har solide JPEG - Pentax er begredelig med støy og artefakter! Har prøvd alle.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu