X-Pro2B_2020_01_24-3
X-Pro2B_20_01_24 Frstd 27mm
" tap ... tap ... tap "
Bildet inngår i albumet Hverdagsbilder - Ikke noe spesielt, bare livet som passerer revy ...
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 27mm f/2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/85s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1116302} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Arild T.
Fint bilde i vare gråtoner! 27 mm-en er nok bedre enn mange vil tro. Jeg har selv dette objektivet og er overrasket over hvor skarpt det er!


Arild
Walter S.
Enig med deg, Arild - 27mm'ern er meget undervurdert - mest p.g.a. den er "Made in China" men også fordi den ikke har blenderring - det siste passer meg utmerket fordi det lette fotografering med bare en hand, hvor tommelen min justerer blenderen på bakre kontrollhjulet (X-E2 + X-Pro2 + X-T1 + X-T2). Og så har den et håpløst linselokk!!

- Litt merkelig er det dog at på X-E3 så er det plutselig kontrollhjulet foran som må brukes, noe som gir fingertrøbbel etterhvert ... men jeg bruker 27mm'eren mye til slike gatebilder.

Takk for dine tanker, Arild!

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Her er en ekstremt typisk scene fanget i et fint øyeblikk, trefffsikkert, fint komponert med en perfekt trekant. Dette funker utmerket i sort-hvit. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Viggo Strand K.
Burde den ikke vært åpnet nå? ...er det jeg tenker når jeg ser dette bilde. Et fint gatefoto som det er veldig lite av i Norge. Hvorfor...?
I Sverige er denne sjangeren innen foto ganske vanlig.

Ha en fin helg.

Viggo
Walter S.
Man takker for ivrig deltakelse og kommentar til dette bilde. Som tradisjonell "gatefoto" så duger det vel ikke (for de ihuga sh- og gate-fotografer) fordi alt i bildet her er skarpt. Skarpheten synes å være et handikapp når det gjelder slike bilder.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu