X-E3_2020_01_16-3 // A eller B ?
X-E3_20_01_16 Frstd 18-55mm
A eller B (Original eller V2) - er selv meget i tvil - hvert av disse har sine gode sider, men A vant P.G.A.. at solen var nærmere gyllent snitt enn i B, hvor solen var for sentralt i bildet
Versjon #3 teller ikke, fordi der "ødela" syklisten som plutselig kom susende ut av porten ... men, han smilte i hvert fall!
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-01-26 11:37:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-01-26 11:38:51
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2020-01-26 12:42:02
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E3
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1116123} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Keshav N.
Jeg mener V2 pga krukkenes plassering.
mvh Keshav
Olav Bjarte K.
Enig, jeg holder også originalen på topp, men ser at Keshav har et poeng. Fantastisk lys og dyktig gjennomført!
vh, -bj.
Avsluttet .
Vanskelig dette Walter men i originalen så leder krukkene inn mot porten og alt det andre rundt faller bort på en måte og porten er jo ikke så interessant i seg selv. I V2. så synes jeg krukkene kommer for mye på tvers i bildet (langt frem) og stenger for resten. Ved og legge den krukka til høyre nærmere høyre hjørne så lukker du der og blikket går lettere oppover gata og mot sola samt at du får det lille treet bedre synlig ute på høyrekanten som også vil stenge litt der. Prøv hvis du ønsker og se hva du synes.
Børre M.
Originalen for meg. I V2 ligger krukkene som et sperring på tvers i motivet. For meg faller motivet sånn sett sammen, med mindre krukkene er selve motivet (?). I originalen er krukkene nedprioritert, for meg blir det riktig. Både plassen og gaten åpner seg opp og det hele balansere fint - i mitt hode. Børre.
Avsluttet .
Ja det var slik jeg mente. Hvis du kan så få med grenene på toppen i bildet, mangler bare bitte lite. Den synes jeg ble bra. Hva synes du selv?
Walter S.
Vel, jeg er stadig i tvil og ergrer meg at jeg ikke tok meg bedre tid til å tenke komposisjon - men fergen (som legger til bak ryggen på meg) var på vei inn til bryggen og jeg skulle være med den ...

- Egentlig liker jeg best komposisjonen i V3 - men der ødela syklisten hele moroa !
Mvh,
Walter
... som takker for "strålende" bidrag så langt!
<|:o)
Per L.
Her går jeg for originalen som jeg synes har bedre diagonaler. Ellers er jo dette et flott bilde med behagelig motlys og varme fargetoner. Mvh Per
Avsluttet .
For og være helt ærlig Walter synes jeg du skal prøve å ta bildet på nytt fordi ingen av de sitter 100%. Etter litt tankegang og øyet som ser så er det litt mye motstand i V4 også, ser det nå. Det var synd med den syklisten i V3.
Walter S.
Ta bilde på nytt?
Slike lysforhold som var her, kommer man bare over en gang i livet og kan bare ikke gjenskapes - da hadde det det å være fotograf vært såre enkelt ...

Walter
Avsluttet .
Ja du har nok rett i det. Tenkte du vandrer jo mye her og solnedganger med pent lys ser man jo av og til så kanskje du fikk muligheten igjen eller kanskje kunne planlegge bildet på nytt. Bare en tanke.
Arild T.
Originalen på meg. Et flott bilde i et vidunderleg, varmt lys! Ikke ofte man får slik en match!


Arild
Hans Rich. A.
Det fine motlyset og fargene er det som slår meg først, og dernest at du klarer å få fram så gode detaljer nettopp i motlyset. Synes også at bildet "åpner" seg best innover i resten av motivet i originalen som blir mitt valg.
Mvh Hans Rchard
Trygve J.
v2
Walter S.
Takker alle som har bidratt med kommentar og meninger!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu