Voi. Voi.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 50mm 1,8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1116118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jon S.
Langt innpå vidda er du iallefall ikke.... Så nådde de altså ikke målet dette paret av noen sparkesykler. De var i det miste sammen om det. Liker bildets summing av en hendelse. Mvh Jon
Øyvind B.
Tusen takk Jon S.!
Det var min tanke og.
Fint at bildet snakket til tross for det statiske.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Hva har skjedd bilde? Man kan spinne mange tanker og historier rundt et slikt bilde og det fungerer helt utmerket. Fint med to sykler og ikke en som hadde blitt noe tamt, kanskje.
Jostein S.
Hei
Nåtidens vidunder!
Raskt og effektivt på grønn energi..Og så er det bare å legge de fra seg,,,,,,
Har ikke sett noe til de her ute i periferien hvor jeg bor. Måtte i tilfelle ha hatt litt større hjul!!! ...
Knut Georg F.
Her er det tittelen som får dette bildet til å svinge - litt. Fra en modernitet i parringsmodus til en 60 år gammel grand prix, gir det gode vibrasjoner. Selve avfotograferinga svinger ikke like mye i mine øyne, litt mye av litt og hvert rundtomkring hovedmotivet.
Mvh Knut
Kjell H.
Artig situasjonsbilde/fortelling av nåtidens nye "problemfarkoster" sett i sitt rette miljø med blant annet i sykkelfeltet hvor de burde ha vært. Passe med omgivelser til at det blir en fortelling av det uten at det er avhengig av tittel for å funke. Bra synes jeg!
Arild T.
Mange måter å gjøre det på når man ikke har tilgang til en tandemsykkel:) Et bilde som får de små grå til å spinne fortellinger!


Arild
Øyvind B.
Mange takk for interresante kommentarer og til Christer, Jostein, Knut Georg, Kjell og Arild!
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Fin komposisjon og fine farger og detaljer tenker jeg i første rekke. Dernest tenker jeg på hvordan disse stadig henslengte kjøregreiene for mange - deriblant undertegnede - oppleves som en pest og en plage der de ligger i passe snubleposisjon over alt. Dessuten kan det tenkes som nok en unødvendig sak som samfunnet godt kunne greid seg uten. Og dette problemet synes jeg fanges opp veldig godt i dette bildet. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Tvilsomt at det blir noe avkom av dette.
Men slike slengt utover fortauene er stadig et problem for meg som ferdes i Oslo pr. el. rullestol.

Roar
Øyvind B.
Mange takk for tanker og vurderinger rundt bildet og sparkesykkel problematikk Kjell Øyvind og Roar K.
Riktig som dere sier, det har tatt litt av i Oslo.
I København har de parkeringsplasser for syklene når ferdig brukt, det burde innføres her og.
Miljø gevinsten kan diskuteres. Kanskje lokalt for Oslo, men de skal jo produseres et sted der ute i verden...
Mvh Øyvind
Svein-Erik H.
Er enig i at disse sparkesyklene er en plage. De eneste som benytter de er spreke unge, som burde fortsette å holde seg spreke, og når batteriet er flatt deiser de bare i bakken på stedet den stopper og kødden oppå tråkker bare over, sur for ikke å ha blitt levert til døra. Jeg kjører en del i Oslo (Hvor jeg takker Gud at jeg ikke bor) En dag på vei ned på venstre side av stortinget, så jeg en mann ca. 30-35 i alder kastet sparkesykkelen i bakken to tre ganger og deretter slengte den opp i luften 5-6 meter høyt, bannet alt rundt seg og forlot stedet. Hva skjer tenkte jeg.
Hvordan skal fremtiden bli med flere robotiserte hjelpemidler og mennesker som er avhengige av hjelp til de mest grunnleggende former for liv og levnet.
Steng gatene og sett in hest og vogn for de som har behov.
I allefall er ideen om å hente inn rakkelet der låneren forkastet "FAENSKAPET" som ikke førte ham helt frem en dårlig ide. Handlevogner i butikker blir plassert tilbake. De kunne hatt en polett som fulgte brukeren, som også kunne oppgi hvem som hadde spetaklet sist.
Jeg selv skal gjerne helt til døren med bilen og går så lite som mulig, så jeg vet hva jeg snakker om.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu