Utstyr
  • Fuji x 100s
  • Fujion 23mm 2.0
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/220s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1115089} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Morten T.
Fantastisk bilde. Linjene og dybden i bildet er perfekt. Mvh Morten T
Jostein S.
Hei
Du verden!
Der har vi det.......
Fabelaktig. Dette er KNALL man!
Godt prikket inn
For noen elementer du har plassert inn her
Dette ble supert!
Hans Rich. A.
Excellente komposisjon!
Mvh Hans Richard
Roar K.
Flott perspektiv med modellen plassert helt ute i kanten langt inne i bildet.

Roar
Avsluttet .
Syklisten er spennende plassert men skulle bildet vært optimalt for meg så hadde alle linjene fulgt på i samme retning. På en måte ledende linjer opp til syklisten. De linjene som krysser ødelegger litt for det og min opplevelse av bildet, samt de oppe i høyre hjørne. Litt stikk i strid med hva andre skriver og mener, men det ble min tanke.
Øyvind B.
Hei, tusen takk for gode kommentarer Morten T, Jostein, Hans Rich., Roar K. og Christer.
Christer: Setter spesielt stor pris på ditt kritiske sideblikk.
Jeg ser hva du tenker og er enig, men litt vanskelig å gjøre annerledes i gitt posisjon/situasjon. Det er ikke en syklist.
Bildet er tatt grytidlig morgen av en nonne på plassen vei inn til kirken-klosteret Vilnius Litauen.
Jeg prøvde å eksponere henne akkurat når hun forlot den enorme plassen foran som en kontrast mot den lille vevre kvinnen.
Mvh Øyvind

Avsluttet .
Jeg valgte å se bildet på avstand, men ser jo nå at det er en nonne. Men men pytt pytt. Jeg tenkte nok at du var enig da jeg vet hva du er god for når det gjelder bilder og hva som er optimalt eller ikke.
Kjell H.
Blikkfanget er umiddelbart personen i bildeflata opplever jeg. Linjene underbygger i komposisjonen, men forstyrrer også, slik Christer er inne på. Ett interessant motiv, (som alltid fra deg) men av liten varighet tror jeg..
Ingvald Bright N.
Jeg har lekt med litt med motivet. Jeg har prøvd meg på å kutte i" verste "ende. I nærmeste ende, ratt ut ca 2.5 cm. Det ble en dame uten hode, men med sjal
Det er noe med å komprimere en størrelse uten å la det gå på bekostning av noe annet. Jeg likte bilde ditt svært godt. Hilsen Ingvald
Avsluttet .
Spennende bilde, med nonnen som haster av sted i hjørnet. Tror jeg våger meg på forslag til forbedring: mere kontrast og litt mørkere? Så vil linjer og mønstre komme tydeligere frem?
jon b.
Veldig bra. Fin plassering av personen. Uendelig "stort innover på h. Siden.
Flott!
Jon
Øyvind B.
Hei tusen takk Christer, Kjell H, Ingvald, Evelyn og Jon B. for flotte og ikke minst kritiske gode kommentarer som bidrar til at man kan stoppe opp og gjøre ting litt annerledes neste gang..
Ingvald: Ingen dum ide, supert at du er aktiv igjen.
Et godt komprimert forslag.
Tenker at det å være nonne må være litt fint...for en dag kanskje.
Mvh Øyvind
Jon S.
Bildet fungerer lik en brikke som faller på plass i et tankespinn. Det lille mot det store. Ubalanse pr. definisjon, men oppleves motsatt. Symmetri, asymmetri. Bundet (religion), fri vilje. Alt dette enes i nonnen som er i ferd med å forlate bildet. Må poste teksten fort før jeg angrer på dette pompøse innhold. Et absolutt nydelig bilde. Mvh Jon
Øyvind B.
Tusen hjertelig takk Jon S.!
Bevisst eller kanskje vel så mye ubevisste tanker ved min eksponering på den mektige plassen faller på plass med dine tanker rundt bildet.
Ville selv aldri klart å komme opp med en slik vakker og tankevekkende tolkning, og det er din.
Andre kan oppleve det annerledes.
Det er det som er så spennende med foto.
Kommentatorer her inne burde få mer oppmerksomhet og tilbakemeldinger på brukt energi sine kommentarer bilder. Både på ros og «ris».
Mvh Øyvind
Roar F.
Etter å ha lest hva du prøvde på, kan jeg bedre ta stilling til bildet, som innledningsvis føltes å mangle noe. Det er av bildet ikke åpenbart at denne personen forlater en stor plass, så den historien måtte jeg få fra deg. Geometrien alene var ikke "historie" nok for meg :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu