Utspekulert - jeg?
Dette er et gammelt bilde fra familiealbumet som jeg ikke har tatt selv - synes likevel utrykket i barneansiktet fortjente en plass her.. Hvis jeg skal komme med noen gjetninger på kommentarer ut i fra det jeg har lært av dere, er det brukt for mye blits forfra - stemmer det? I tillegg kunne bildet vært en god del skarpere....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole Walter S.

Han så jo ut til å være en skikkelig rakkerunge. Jeg ville ikke kuttet armene selv om det kanskje er vanskelig å ikke gjøre det. Og som du sier selv, bildet er jo ganske uskarpt.
Fridgeir W.

Artig ansikt og en riktig luring. Men; Kutt ALDRI barnehender. Legg merke til at på barnebilder så forteller hendene enormt mye om barnets følelser, ønsker etc. Barn kommuniserer mye mer med hender enn vi voksne. Vi bare svetter i dem når vi blir nervøse...
Fridgeir W.

Hm. må moderere meg litt. Selvfølgelig er det situasjoner og motiver hvor det faller seg naturlig å fokusere på barnet uten hender, men en skal ikke kappe dem. Har selv lagt ut et bilde ''På tur med pappa''. Ikke for å skryte, for selve bildet er ikke noe teknisk vidunder, men legg merke til hendene. Uten dem ville barnet kun vært et smilende fjes... gi meg ei skyllebøtte om dere er uenig!!
Tore Johan V.

Egentlig enig med Fridgeir der. Vi har alle sett et barneansikt, kanskje for mange ganger, på fotografier.
Helene S.

Takk for god og konstruktiv kritikk!!!
Det er det som er så moro med å legge ut bilder her.. Lærer noe nytt hver gang :-)
ola jonny v.

en riktig godklump, er litt spent på vilket kamera du har brukt her ikke alle kamera er egnet til nærfotgrafering
Helene S.

Som det står under bildet, er det et gammelt bilde, nærmer 25 år gammelt for å være nøyaktig.. Kameraet som har vært brukt er derfor helt sikkert en eller annen form for kompaktkamera, men jeg bare syntes barnets annsiktsuttrykk måtte deles med flere :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu