olympus XA2
Film: usikker
Bildet inngår i albumet Oslo`s gater - En rekke bilder tatt i Oslo`s gater! Enjoy :)
Utstyr
  • NORITSU KOKI EZ Controller
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger91
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1112737} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir B.
Fin beskrivelse av vinter. Den kornete teksturen passer bra. Litt usikker på om du trenger det sorte feltet nederst i bildet.

MVH

Geir
Roham R.
Hei Geir
Må innrømme at jeg satt ca 10-15min. og prøvde å beskjære bilde. Opp-ned og høyre og venstre. Med kant- uten kant. Bilde mistet mye av dybden hver gang jeg beskjærte den svarte kanten. Til slutt valgte jeg å beholde den.
Takk for oppmerksomheten :)
Morten T.
Likte bildet godt. Mange bra linjer. Ville kuttet litt i bunnen av bildet. Mvh Morten T
Roar B.
I ei tid med effektmakeri, sterke farger og kontraster er det godt å se bilder som dette. Motstrøms, kan hende, men allikevel friske og aktuelle i formen gjennom sin tidløse og lavmælte stil.
Ja, jeg er fan av bildene dine, Roham, sammen med flere. Som liker disse hverdagsfortellingene, tilsynelatende enkle i formen, visuelt sett, men aller viktigst; gir oss det nødvendige rom for egne tanker og erfaringer, som igjen trigger fantasien og bringer historiene videre, fra eget hode.
Syns kanten bør være med. Men ikke så mørk, muligens, for lettere å bli en del av helheten i bildet.
Jon S.
Fint at du beholdt kanten tok med dette smale lyse snøpartiet helt nederst til venstre. Fungerer nærmest som drenering. Bildet har en todelt form, og jeg opplever det som to puslespill-brikker i hverandre. Gir en følelse av en virkelighet i den øvre del mot det ukjente ubesvarte i den nedre halvdel. Vel, det engasjerer som Roar B. formulerer så bra. Som igjen er en fin påminnelse om at det er ikke kun bildene som gir denne fotosiden glimtvis lys. Hadde vært interresant om du selv hadde kommentert noen bilder også. Siden er helt avhengig av det. Forøvrig er bildet ditt inspirerende annerledes. Mvh Jon
Roham R.
Tusen takk for alle herlige kommentarer.
Jon: Jeg skal bli flinkere til å kommentere på andre sine bilder fremover :) Takk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu