Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDobbelt-eksponering.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger85
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1110558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
jon b.
Sterkt assosierende bilde. Kanskje en kjent og kjær som forsvant. De plutselige minnene vi alle har av en eller fler man har satt pris på, men nå er en flyktig tanke en gang i mellom. Tenker kanskje du har hatt en som har vært viktig for deg og har etterlatt et slags tomrom ( p.g.a. Bildets oppbygging) Dette er jo selvfølgelig bare min subjektive tenker rundt det. Men det traff meg.
Meget bra.
Jon
Øyvind B.
Er på en gresk øy langt ut, så langt ut at det nesten ikke er dekning, men prøver...
Slår på iPaden i stummende mørke.
Frem stiger denne personen, utvisket, sløret.
Hvem er det? Er det noen her? Hallo!
Enig med Job B., dette likte jeg og svært godt!
Jeg prøver å sove litt til.
Mvh Øyvind
Keshav N.
Som et bilde fra en drøm.
mvh Keshav
Knut Georg F.
Symboltungt motiv som virker godt planlagt og gjennomført.
Mvh Knut
John B.
Meget bra og drømmende bilde! Kan tolkes og grubles mye i et slikt bilde!! Liker dette!
Jon S.
En oppriktig stor hjertelig takk, alle sammen. Jon B.: Din grundige tolkning er særdeles interresant. Underbevisstheten min har nok lurt seg litt inn i bildet. Øyvind: Følelsen av en tilstedeværelse av noe eller noen er der uavhengig om man er overtroisk eller skvetten av seg. Det sitter liksom i veggene. (Veggen på høyre side av bildet). Fortsatt god ferie (?) til deg. Keshav: Liker at du kobler bildet til en drøm. Da har jeg oppnådd mye med det. Knut Georg: Elementene er der, og kan nok tolkes på mange måter. Og ja, planlagt med maaaaange forsøk. John: Herlig at bildet engasjerer deg og at det falt i gruble/tolke-smak. Mvh Jon
Bjørnar P.
Det første jeg stusset på var om personene var på vei inn i noe eller på vei ut....
Det virker som de går fra mørke til lys, og det gir jo lett assosiasjoner til en mental vandring eller også en ren forflytning i tid og sted.
En vandring fra mørke til lys kan oppleves helt konkret eller symbolsk, og det mest berømte bildet i så måte er vel dette: http://huxleyparlour.com/w-eugene-smith-hope-and-innocence-2/

Augene Smith sitt bilde gir assosiasjoner til paradis, mens ditt bilde er mer tvetydig. Det er ikke samme lyse og håpefulle stemning, men kanskje er den bare mindre uttalt?
Jon S.
Tusen takk for kommentar og link, Bjørnar. Ja, det klassiske, ikoniske bildet til Eugene Smith har satt standaren for den type tilnærming og kobling. Hadde på ingen måte hans bilde i tankene, men fra mørke til lys, og et steg videre mot noe friskt og nytt, mentalt og fysisk er også en real beskrivelse på innholdet. Mvh Jon
Jostein S.
Hei
En tankevekker det der!
Et bilde som er veldig spennende formulert
Noe diffust og skyggeaktig som gir noe for tanken, noe å grunne på
Jon S.
Tusen takk Jostein.
Øyvind B.
Mitt siste bilde utlagt i dag 2 feb. -20 med fot som forgrunn ble eksponert i mørket akkurat samtidig med min skrevne kommentar til dette eminente bildet. Et varmt lummert mørkt rom på øya Gavdos en del sjømil utenfor Sør - Kreta.
Ble inspirert av ditt bilde.
Mvh Øyvind
Jon S.
Tusen takk. Så godt og høre, spesiellt i en egen nølende periode med personlige bilder. Mvh Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu