f ø d s e l
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNærgående..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBeauty
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1107609} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Fredrik N.
Gir meg assosiasjoner til mange ting.
Meget bra, Roar!


Fredrik
Kjell H.
Enig med Fredrik vedr assosiasjoner, men blir litt for søkt for meg til at det kommer i mål...
Per Haavard L.
Enig med Fredrik.
Roar B.
Takk for respons, samtlige tre! Og til Kjell, fint om du konkritiserer litt om hva du mener med 'søkt' og det å ikke komme i mål. Bare litt nyskjerrig..
Kjell H.
Roar; fødsel tittelen mener jeg er litt «søkt» og leder betrakteren inn mot noe som jeg ikke nødvendigvis forbinder med motivet ditt. Synes det er å dra innholdet veldig laaaangt :-)
Roar B.
Ok, Kjell. 101 visninger på under et døgn, langt over gjennomsnittet nå til dags.Tyder det på at betrakter(ne) allikevel ledes inn på noe som ikke nødvendigvis forbindes med tittel og motiv. Og i så fall, hvorfor?
Kjell H.
Roar; bra det! Jeg snakker ut i fra egen oppfatning av motivet ditt. Regner med at det var det du spurte etter?
Roar B.
Men 'ser' du noe mer i uttrykket, Kjell, noen underliggende temaer som egentlig var målet med bildet og som jeg så langt har fått tydelige svar på ?
Kjell H.
Joda Roar, i og for seg en interessant diskusjon om forskjellige oppfatninger og opplevelser kanskje? Jeg «ser» selvfølgelig sammenhengen mellom motivet og tittelen du har satt på det, men som sagt, jeg synes det er å dra innholdet i mot tittelen fødsel blir før søkt i denne kombinasjonen, og at motivet ikke står støtt nok på egne ben uten en ledene tittel. Det er vel heller ikke noe nytt at min oppfatning av bilder/motiver som støtter seg på titler og YouTube innslag sjelden går hjem hos meg..., slik er det bare :-)
Roar B.
Takk igjen for svar, Kjell! Interessante synspunkkter, selv om intensjon min nok var litt på siden av dette. Andre som vil uttale seg?
SveinM M.
Navlebeskuelse, og "assosiasjonen" til navlestreng/fødsel, kanskje.... Går ikke "lenger" enn det, for min del.... ;)
Arild T.
Klassisk navlebrokk, dette, etter min begrensede medisinske viten å bedømme. Tittelen opplever jeg som spekulativ og et forsøk på å lede tankene inn på noe "annet".

Hilsen Arild
Roar B.
Takk Svein og Arild! Nå er vi på sporet...
Roar B.
122 visninger, her går det unna !
Harald N.
Nå ser er bare fram til forløsningen.
Roar B.
Og den kommer, Harald! :)
Jon S.
Tenker litt motsatt og velger mine egne tanker om bildet. Ikke nødvendigvis noe som presser seg utover, men heller følelsen eller behovet for å kapsle seg inn noen ganger. Pause-forsvinne, for og så komme tilbake med ny giv. Ønsket om å ikke være tilgjengelig, eller være "noe" for noen bestandig. Usminket, ekte og ærlig bilde. Også et vanskelig bilde der jeg må legge godvilja til, med en aldri så liten "dæsj" av overinnlevelse. Mvh Jon
Roar B.
En reversibel, og høyst plausibel betraktning, Jon. Fint å se at noen fortsatt kan sette andre ord til et bilde enn strålende, genialt, rent og pent, fint, flott og spennende. Eller noen kutt, histen og pisten.
Dette motivet har i grunn ingen annen relevans enn det å ta tempen på bildekritikken. Bekrefte noen trekk hvordan fotodotten egentlig fungerer nowadays..
Kommer nok tilbake med en oppsummering når jeg har passert 200 visninger..
Knut N.
Har vært med på et par fødsler, og dette ligner ikke på noen av de..snarere tvert i mot. Men du er tydeligvis på jakt etter antall visninger..og da fikk du (dessverre) en til fra meg også.
Roar B.
Er det ikke flott da å kunne nå ut til folket med snart 250 visninger i stedet for 10, 20 eller 30?  Antar derfor vi også legger ut bilder her for at flest mulig kommer innom og tar en titt. Og da er jeg også ved sakens kjerne, selve intensjonen bak bildet.

* Det vi umiddelbart ikke ser eller forstår er gjerne en god start for å stoppe opp og undersøke videre.
* En tittel eller bilde mynta på kvinnelig underliv pirrer skuelysten, kanskje unødvendig å si fra hvilket kjønn.
* Kombinasjonen av disse forsterker tesen, antall klikk (på nakenhet og sex) sammenlignet med antall kommentarer.

Ja, Kjell, har selv bidratt (etter beste evne) på to fødsler. Og som deg vet jeg nøyaktig hvordan slikt foregår. Men da kommer også et spørsmål tilbake;  hvorfor i all verden klikker du på bildet da og i samme åndedrag beklager det ? Ren nyskjerrighet, kanskje ??
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu