"Hendene synger der hjertene ser"
Bildet inngår i albumet Smørerier -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger87
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1107166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Geir F.
Knall dette, Roar. Antar at dette er en kolorert utgave av en av dine flotte kullstift-tegninger. "Kraft", "samhold", "tillit", "vennskap", "hjelp" og "bånd".
Nydelige farger der intensiteten i fargene avspeiler mine assosiasjoner.
G
Roar B.
Måtte prøve å "sprite" litt opp noen av disse kullgreiene mine og falt altså på denne versjonen denne gang. Symbolsk uttrykk og du er absolutt på sporet av det jeg prøver å formidle. Mange takk, Geir !
Jon S.
Egentlig et godt og varmt uttrykk. Liker den balanserte midtstilling som gir mening for meg i form av likeverd. Kreves alltid to i et håndttrykk, og her blir en pluss en til mer enn to. Fin fargebruk (kulde/varme) og fordelingen i flatene. Grovere denne gangen som gir mere trøkk og går mere i retning av en personlig stil. Har ikke peiling på kunst, men det flyttes på ett og annet her i skallen. Mvh Jon
Roar B.
Takk for ny innsiktsfull kommentar, Jon. Og det klarer du midt i svarte(?) natta !
Harald N.
Ikkje lett å teikne ei hand, kanskje verre med to. Hugsar diskusjonen kring Vebjørn Sand og kunsten å teikne ei hand, på 90 talet. Flott dette Roar.
Roar B.
Den diskusjonen husker jeg også. Figurativt vs abstrakt. Ja, hender er vel tradisjonelt noe av det vanskeligste å gjengi på menneskekroppen. Mye ledd og finurlige vinkler som skal på plass. At du da satte pris på mitt bidrag er jeg sjølsagt veldig glad for. Så hjertelig takk skal du ha, Harald!
Arvid O.
Dette synes jeg du trygt kan henge på veggen som kunst !
Arvid.
Roar K.
Jo, du er så absolutt inne på noe med å legge farger på kulltegningene.
Det er vel også slik mange malere begynner - kulltegninger som skisser og så fram med malerpenselen.
Går så absolutt hjem hos meg dette.

Roar
Fredrik N.
Herlig bilde.
Mer har jeg ikke å si.
Mvh Fredrik
Roar B.
Som jeg kjenner deg, Roar, så er det vel i din gate dette, med litt ekstra trøkk i fargevalget. Mange takk til deg også, Fredrik, for gode ord til dette litt kvasi fotografiet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu