• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-06-05 01:22:26
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • 70-200mm f/2.8
  • Brennvidde185.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetSpeil og aluminiumsfolie med hull i.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger91
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1105750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Øyvind B.
Ansiktet bak DOF bobler.
Mystisk og annerledes.
Jeg synes dette ble inspirerende bra!
Mvh Øyvind
Fredrik N.
Kreativt så det holder.
Ble flott synes jeg.
Mvh Fredrik
jon b.
Dypt og følsomt abstrakt portrett. Bra.
Jon
Roar B.
Fint å se at du eksprimenterer, Jon. Ny giv, nye øyne, flere overraskelser. Som her, med fiks løsning, utradisjonell og interessant.

Et tankekors; hvor har det blitt av mangfoldet blant de som kommenterer. Syns gruppa nå begynner å bli faretruende liten...
Avsluttet .
Jeg tenker at mange gode bilder, kanskje de fleste, oppfattes som gode på bakgrunn av det de viser. Men noen bilder fremstår som fine og spennende i lys av det de ikke viser. Dette bildet hører til de sistnevnte. I en meget kreativ setting ser vi deler av et ansikt bak boblene, hva mer finnes her? Det er overlatt til betrakterens fantasi og tanker å fabulere om. Det er både fint., spennende og inspirerende. Bildet holder på betrakterens blikk og slipper det ikke så fort. På en måte føles det nesten irrelevant å tenke på tradisjonelle bildekvaliteter som komposisjon, farger, lys osv i en slik sammenheng. Likevel må jeg bemerke at alt dette også fungerer utmerket i dette bildet. Spennende, engasjerende og meget bra er min konklusjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Første gang jeg har sett et DOF boble bilde som skiller seg ut positivt. Kreativt og med en viss form for mystikk og spenning i seg. Det jeg likte best var hvordan boblene var plassert og at 2 av hjørnene var tilnærmet rene sammen med vinklingen på ansiktet. Dette ble bra.
Arvid O.
Et mystisk slør over dette ,kreativt !
Arvid.
Jon S.
Tusen hjertlig takk alle sammen. Dere hjelper meg videre og jeg vil gjerne understreke at jeg tar svært gjerne imot forslag til forbedring. Må samtidig opplyse om at jeg ikke jobber med Adobe PS eller Lightroom, kun et gammelt Capture NX program som jeg bruker til konvertering fra RAW. Blir vel Lightroom etterhvert. Tankekorset ditt Roar, mener du mangfoldet i bildene er jeg også undrende til dette. Men jeg kjenner meg igjen i det vanskelige med både å kommentere og ta bilder med ny vri. Som mesteren sa: Jeg har feilet flere ganger enn de fleste noengang har prøvd. Vi må vel alle bli flinkere til å feile, tror jeg. Mvh Jon
Avsluttet .
Å feile er et tegn på mot og styrke det. Gjøre det til en positiv ting som i lengden gir visdom og erfaring.
Roar B.
Tenker nok mest på deltakerantallet blant de som kommenterer. All ære til de som bidrar, selvsagt, men det begynner å bli en "faretruende" liten gruppe, dessverre.
Beklager forresten at jeg brukte tankekorset under ditt bilde, Jon, men her er det i hvertfall såpass aktivitet at det synes :)
Roar B.
Tenker nok mest på deltakerantallet blant de som kommenterer. All ære til de som bidrar, selvsagt, men det begynner nå å bli en "faretruende" liten gruppe, dessverre.
Beklager forresten at jeg brukte tankekorset under ditt bilde, Jon, men her er det i hvertfall såpass aktivitet at det synes :)
Jon S.
Spiller ingen rolle hvor det nevnes eller drøftes Roar, så det er ikke noe å beklage :-) Fint om flere gjorde det samme. Vi har jo begge undret oss over at enkelte bilder som har en åpenbar styrke i dristighet og retning ikke får kommentarer. Også i forhold til antall visninger. Når du sier at gruppa er blitt liten så betyr det at den har vært større før. Om alle de som har forsvunnet følte at de "kaster perler for svin" eller har mistet interessen for å kommentere står usagt. Det har jo vært flere forsøk på den diskusjonen i forumet i forbindelse med frafall. Sjøl kommenterer jeg fordi jeg finner nye ubrukte områder i meg selv og på bilder som har en eller annen form for portal. Også bildende som ikke har en underliggende agenda utover det å bare være et godt håndtverk med et godt øyeblikk. Vet ikke hvordan det er med andre som også jeg oppfatter som en gruppe, men jeg har et ønske om at ingen flere forsvinner og kommer sjøl til å fortsette periodevis, såfremt jeg har tid. Forsvinner det flere nå, ja da blir dette et fattig sted å være. Må innrømme at jeg stort sett leser dine kommentarer med omhu og interesse, også på bildene jeg selv ikke kommenterer. "Keep on rockin in the free world" Mvh Jon
Harald N.
Drømmeaktig og mystisk.
Harald
Jon S.
Tusen takk Harald. Mvh Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu