Digitalt maleri 112 = Candolim beach 23.12 - 2004 = IMG_0084A V2

Mange flotte solnedgangsbilder her så vet ikke om dette fra lille julaften 2004 omgjort til digitalt maleri med lerretstruktur holder mål?
Har plukka ut noen flere som kommer etterhvert hvis jeg ikke får for mye kjeft.

http://pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 300D DIGITAL
  • -
  • Brennvidde80.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1105749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per L.
Ja, elg i solnedgang er jo oppbrukt, men båt er innenfor!. Fin trekant mellom solen og båtene og tiltalende farger! Mvh Per
Fredrik N.
Solnedgangsbilder er vel nærmest bannlyst.
Men når det gjøres så flott som her må det være lov.
Fint utsnitt og fargene er også spennende.
Mvh Fredrik
Børre M.
Ikke no' kjeft fra meg. Dette var fint. Allerede sagt av Per og Fredrik. Jeg liker solens plassering, med det "draget" mot høyre som den bidrar til, som om den trekker skipene samme vei.
Avsluttet .
Jeg likte bildet meget godt, skipene og solen står etter min smak i en utmerket relasjon til hverandre og bidrar slik sett til en god komposisjon. Bilder av solnedgang har jeg stor sans for, selv om enkelte selvoppnevnte guruer synes noe annet. Malerieffekten fungerer fint her, men det hadde egentlig vært fint å se originalen også. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Bjørnar P.
Har ikke noe imot solnedganger, men er mer motstander av simulert maleri.
Jeg synes fotografiet generelt ikke trenger å etterlikne hverken det ene eller det andre. Det står helt fint på egne bein. At malere opp gjennom tidene har måttet leve med en tydelig struktur på bildene sine er ikke noe bevis på at de ønsket å ha det. Det var bare en dyd av nødvendighet, på samme måte som fotografer for noen tiår tilbake måtte leve med at bildene hadde tydelige korn / støy. I dag kan vi unngå strukturer i bildene våre, men mange bruker det likevel. I mine øyne er det dog sjelden et pluss for bildet.
Et unntak fra denne regelen er når bildet er såpass uskarpt at strukturen er nødvendig for å gi øyet noe å hvile på. Det trikset ble ofte brukt i filmens dager også, ved å gjøre kornene i bildet skarpe og tydelige selv om bildet i seg selv ikke var det.
Bildet ditt har forøvrig en fin komposisjon og harmoniske fargekombinasjoner.
Avsluttet .
Et forslag Roar. Finn frem maleutstyret ditt som jeg mener du sa du hadde en gang så tar du og maler et bilde. Et ekte maleri malt av Roar Kneppen.
Roar K.
Fant ut at jeg ikke har talent som maler så dette er mye mer gøy - og det er derfor jeg driver med det. Ikke for å imponere. Jeg lager dt jeg har lyst til og så får folk like det eller la være.
Perfekt foto er det så mange som lager så jeg bare lager mine bilder.

Roar
Keshav N.
Enig med Kjell Øyvind her.
mvh Keshav
Keshav N.
Enig med Kjell Øyvind her.
mvh Keshav
Roar K.
Det blir nok flere digitale malerier fra gamle foto selv om ikke alle har sansen for det for så langt har det blitt 117 av dem.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Erik L.
LIKER!
Et typisk Kneppen-uttrykk. Liker motivet, kompen og uttrykket.
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu