- Ser deg, fotografen!
Best mot mørk bakgrunn!
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • XF55-200mmF3.5-4.8 R LM OIS
  • Brennvidde172.4mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/550s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1104328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingrid Milly L.
Nydelige farger i lyset på dompapen her. Litt skråblikk på fotografen er litt sjarmerende, synes jeg.
Mvh. Ingrid Milly
Arild T.
Takk for rask respons, Ingrid Milly!

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Nydelig fuglebilde
Lyst, lett, og fagert
Roar K.
Han er nok ikke så dom som han har fått navn til han der.
God skarphet, fine farger og detaljer.
Kunne kanskje hatt litt mindre luft til venstre og litt mer til høyre, men finker bra midtstilt også.

Roar
Avsluttet .
Jeg blir alltid imponert over fotografer som greier å skape så skarpe og elegante bilder av en skapning som normalt ikke sitter stille lenge av gangen. Her er en fin komposisjon, også. Dertil er lys og farger meget bra, og den diffuse bakgrunnen fungerer meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Agnar H.
Der var en fargerike liten kar ja. I fin positur med det som ser ut som et solsikkefrø i nebbet. Det meste stemmer her :-)
SveinM M.
Flott nærbilde av denne fargefine krabaten! LIker! :)
Geir F.
Jeg er nok dessverre ikke enig i de andres vurderinger i dette tilfellet. Du presenterer dompapen i en fin positur og med gode farger. Bildet er imidlertid preget av for hard cropping/ oppskarping med delvis utviskede detaljer i fjærdrakten og noe støy. Etter mitt syn sitter heller ikke komposisjonen; -dompapen blir for midtstilt. Tror bildet hadde blitt betydelig bedre med mindre cropping/ oppskarping, og da hadde du sannsynligvis også redusert haloen over hodet. Jeg har oppfattet at det ikke er særlig populært å gi en ærlig tilbakemelding/ konstruktiv kritikk her på Foto.no, men uærlig kan jeg ikke være.
Geir
Arild T.
Takk tor kommentarer til Ingrid Milly, Jostein, Roar, Kjell Øyvind, Agnar, Svein, og Geir for kommentarer!

Geir: Når det gjelder å takle ærlige kommentarer, så er du kommet til riktig mann. Jeg setter umåtelig pris på ærlige kommentarer og kritikk satt fram på en konstruktiv og skikkelig måte. Og det har du gjort.
Jeg var klar over svakkhetene i bildet og var i tvil om jeg skulle legge det ut. Det du påpeker, er jeg hjertens enig i. Så tusen takk for din ærlige og ikke minst konstruktive kritikk! Setter pris på det!

Hilsen Arild
Geir F.
Takk for din måte å respondere på. Det setter jeg virkelig pris på! Ikke alle motiv må være "teknisk perfekte". Innholdet er det viktigste, men i "Bildekritikken" synes jeg det er viktig å kommentere både gode og mindre gode sider ved et bilde/ fotografi, og ikke bare rose for å "innkassere" kommentarer på egne bilder. God helg!
Geir
Bjørnar P.
Fin fugl. Noe slørete i fjærdrakten. Mulig det skyldes hard komprimering eller støyreduksjon. Antar bildet ikke er et utsnitt, siden du ikke har utnyttet zoomens rekkevidde fullt ut. Noe høyretungt. Ville valgt noe mer luft på høyre side for å korrigere dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu