Rytme
Bildet inngår i et personlig prosjekt "Menneske. Flater" som kan sees på min hjemmeside.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-04-08 19:20:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Leica Camera AG LEICA S (Typ 006)
  • 70 mm
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1103379} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein S.
Hei
Et motiv som fenger
FANTASTISK
Pål M. S.
Likte dette godt, med sitt enkle uttrykk. Ikke dermed sagt at det er så enkelt allikevel...
Gjentagende former, der kofferten spiller på lag, brutt av enkeltfarger. Så har du denne lyskledde damen, noe som gjør at hun står fint frem mot veggen, og som bryter fasadens gjentagende former. Veldig bra plassert, og fint ansiktsutrykk, noe som løfter bildet ytterligere.
Inspirerende.
Stein C.
Veldig bra. Farger, komposisjon, mønster. Forventningsfullt uttrykk hos modell (på reise).
Kjell H.
Flott! Ett skikkelig blikkfang av et bilde mes sine sterke farger og mønstere. Personen topper innholdet med sitt "kostyme" og litt fraværende holdning som jeg synes er et pluss. Blikk-kontakt her tror jeg hadde svekket opplevelsen... (kanskje)
Tom Erik S.
Takker og bukker for hyggelige tilbakemeldinger. Ja, bildet er enkelt, men det var langt fra enkelt å fange det. Ha en fortsatt fin dag!
Morten T.
Utrolig bra bilde! Nesten for perfekt. Det eneste som kunne kanskje gjort det bedre var at personen ikke var oppstilt, men var mer naturlig- kanskje gående?
Mvh Morten T
Viggo Strand K.
Stilig og fint jobbet.

Viggo
Roar B.
Fine grep du har fått til her, Tom Erik. Rette mønstre og flater samt fargebruk i kontrast til det feminine myke gir visuell kraft og merkbar energi.
Motivet er oppstilt (med vilje) og for meg fungerer det perfekt. Skulle gjerne også sett blikket direkte rettet mot fotografen, ville ytterligere forsterka det stramme, distinkte i uttrykket.. Og med modellen noen få cm. til høyre ville nok en synlig loddrett strek blitt med på kjøpet..
Tom Erik S.
Takk Roar. De tre centimeterene er en glipp. Dessverre har jeg ikke denne posituren med koffert på rett side av streken.
jon b.
Bra ide og god gjennomføring. Likte disse, spes. V1
Mvh.
Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu