Blytung Skog
Gikk gjennom noen gamle bilder i disse foto-tørke tider. Tok det for 25 år siden og likte det dengang. Nå vet jeg ikke hva jeg selv mener. Mister litt dømmekraft på eget gammelt matriale. Vel, her er det iallefall.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Nikon SUPER COOLSCAN 5000 ED
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Dette falt absolutt i smak, stille og fredfyllt skogsbilde. Balsam for sjelen.
Avsluttet .
Jeg synes dette er meget bra, lys og skygger skaper en spesiell stemning, noe tungt? men først og fremst en stemning av fred og ro. Komposisjonen er også meget bra. Inspirerende er det også. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Viggo Strand K.
Absolutt et bilde med stemning...et bilde som får det til å kile litt i magen. Litt mørkt, men slik må det av og til være får å engasjere. Jeg liker veldig godt den innerste delen i bildet/landskapet...den duse og litt fjerne delen av bilde liker jeg meget godt...litt trolsk.

Jeg har selv hatt bilder som jeg nesten har kastet i bøtta fordi de ikke er noe solskinnsbilde, men som har en helt spesiell stemning...som her.

Viggo
jon b.
Et bilde med en spesiell stemning, mykt i kontrasten med speilingen av trærene som positive uromomenter. Likte dette.
Jon
Harald N.
Mystis og litt dyster stemning, det er bare å vente på Nøkken.
Mvh Harald
Knut Georg F.
Fin dybde og nyanser i sort-hvitt. Litt forstyrrende med den uskarpe forgrunnen, 5-10 % kutt nede kanskje?
Mvh Knut
Øyvind B.
Nå er jeg i Oslo Østmark.
Den omfavnende gode følelsen når skogen lukker seg rundt en, i en bekymringsløs søvnig tilstand.
Soveposen er gjort klar, skal bare sitte oppe litt til...
Liker bildet.

Mvh Øyvind
Jon S.
Tusen takk alle sammen.Viggo: Enig, kast aldri bilder. Knut Georg: skal se om det funker med kutt, i såfall legger jeg ut en versjon til. Øyvind: Jepp, ved hytta mi på Stutttjern i Rausjømarka. Mvh. Jon
Øyvind B.
Skvatt litt nå.
Østmarks reservatet inn fra Rausjø, Vangen etc.har jeg mange utenetter.
Roar B.
Litt rar følelse. Trodde først bildet skulle symbolisere noe veldig dystert, skape et slør av mørke tanker. Men så opplever jeg egentlig det motsatte. Og blir revet med i en stemning av fullkommen ro og harmoni, som Øyvind så fint beskriver det.
Meg, skogen, tjernet. Ingen andre.
Befriende.
Jostein S.
Hei
Veldig fint stemningsfullt bilde Jon
Noe trollsk og magisk over dette motivet
Blikket dras innover mot mystikken der inne
Hva ligger der skjult innenfor tåkelandet......
Fint og mystisk lys skaper spenning
Roger H.
Stemningsfullt bilde fra Stuttjern dette. Det er jo sånn jeg også opplever skogen. Har hatt noen hundretalls overnattinger i reservatet. Du har god grunn til å like bildet fremdeles.
Jon S.
Tusen takk alle sammen. Øyvind: Et sjeldent artig sammentreff. Roar: Fint at du ikke lot deg dra ned av den mørke tittelen, og at du føler mye av den samme godfølelsen jeg får i skogen. Tittelen på bildet handlet mere om det visuelle intrykk, dvs tåkete og tungt lys, enn selve opplevelsen som du så fint beskriver. Hvilket får meg til tenke på om tittelvalg eller annen form ledende/misledende tekst kanskje noen ganger bør droppes og bare la bilde være bilde. Resten blir opptil betrakteren. Usikker. Jostein: Ja, der traff du også et ønske fra meg ang. trollsk og mystiskt. Fint at du også nevner det bortenfor, det lille tåkeområde i overkant på bildet. Det man ikke ser. Godt observert. Roger: Et utsøkt valg av område siden du har overnattet der utallige ganger. Det er ikke for ingenting at nestoren Sverre M. Fjelstad bruker/brukte området mye. Alle: Da deler vi samme lidenskap til skogen og naturen. Godt å tenke på. Mvh. Jon
Arild T.
Her er det bare å stille seg i køen av rosende kommentarer du har fått av andre før meg her. Veldig bra!

Hilsen Arild
Jon S.
Tusen hjertlig takk Arild. Mvh. Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu