Lochinver
Utstyr
  • Canon 5D MK III
  • Canon EF 24-105 1:4 L IS USM
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101797} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
I mine tanker var jeg fremdeles i stor snekke i Norhordland - og jeg måtte summe meg litt før jeg fikk inn teksten, men, det der så jo så bra ut, freshe farger, og så de fine vannrette linjene i bildet , den vesle landsbyen, med det meget spesielle fjellet i bakgrunnen, nice, I must grab a plane to Lochinver now!!!
Avsluttet .
I mine tanker var jeg fremdeles i en stor snekke i Norhordland - og jeg måtte summe meg litt før jeg fikk inn teksten, men, det der så jo så bra ut, freshe farger, og så de fine vannrette linjene i bildet , den vesle landsbyen, med det meget spesielle fjellet i bakgrunnen, nice, I must grab a plane to Lochinver now!!!
Avsluttet .
Søren å, jeg har ennå ikke skjønt hvordan man "editer" teksten, men det skal stå "i en stor snekke", det er den riktige versjonen, den andre kan du bare slette :D
Børre M.
Takk, Mona. Vi ser ser de samme elementene i motivet. Når du knekker koden for editering av kritikerteksten, så si i fra, det irriterer meg også. Sliter også med å kunne slette ny-versjoner av bildet. Det hender at galt blide blir lagt ut som V1- V2 osv. Da kunne det være greit og få ryddet opp i forvirringen.Forøvrig kan Skottland anbefales. Jeg forundres over at det ikke er et "vanligere"reisemål blant nordmenn, naboskap, historie, kultur tatt i betrakting. Det er sammenfall på flere områder enn folk er klar over.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu